Отидете на вечеря!

35
Добави коментар
Biser
Biser

Отидете на вечеря!

Posted by biservalov on Wednesday, January 26, 2011 · 3 Comments 

Даже ще ви кажа кога и къде.

Стига да се от хората, които обичат да бъдат провокирани и да попадат в нестандартни ситуации. Ако отговаряте на условията, то  разходете се тези дни до ул. Веслец 40 и открийте скромното “убежище” на “Human Thinks“.  Това си е съвсем конкретна задача към вас, така че не губете време,  хванете първия лист хартия и химикалка, които ви се мярнат пред погледа, и записвайте!

Важните дати, които трябва да включите към бележките за любопитната мисия, са 5 февруари и 12 февруари.  След това вероятно ще има и други възможности, но вие не сте от хората, които биха оставили изпълнението на задачата си на случайността, нали? Освен това ако не запазите бързо място за себе си, скоро няма да откриете такова, защото желаещите са все повече, докато местата – винаги 10.

А какво ще се случи?

Нещо, което не бива да ви разказвам. Защото в основата на всяка провокация е изненадата. Единственото, което ще конкретизирам, е името на събитието и неговата идея. Ще присъствате на Single Dinner(или Dinner for 10 според датата), което е нещо много повече от вечеря, по време на която ще наблюдавате приятна театрална постановка. Разликата е, че всъщност именно вие ще се централните персонажи в постановката и от вашите провокации към останалите присъстващи ще зависи представянето на случващото се.  Така нареченият театрално-колективен акт е истинска вечеря с хубаво вино за десетима непознати, които сами решават как да възприемат и развият случващата се около тях действителност. Един изключителен пърформанс, на който станах свидетел/участник, и в който открих много жизнена енергия, свобода от делничните роли, разрушаване на досадните социални граници в общуването. Сами ще се убедите, че дори изнасянето на труп може да бъде весел колективен акт. Препоръчвам ви да изживеете такава необикновена среща съвсем искрено и ви уверявам, че резултатът от този експеримент ще зависи предимно от самите вас. Ако допуснете да бъдете провокирани и на свой ред го направите спрямо случайно срещнатите непознати, то  несъмнено ще си тръгнете с широка усмивка.  Защото  “Single Dinner” наистина “сготвя хората и ги поднася на самите тях – да вечерят със себе си”…