Прогноза за времето в Габрово

2
Добави коментар
stuklen
stuklen

Прогноза за времето в Габрово

Времето в Габрово е ясно, слънчево и студено. Височината на снежната покривка е 8 см. Духа слаб югоизточен вятър със скорост 1 м/сек. Влажността на въздуха е 88%. Регистрираната температура на въздуха в центъра на града от общинската МТО станция е минус 8°С. Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за месец януари.

 

Пътната настилка на прохода Шипка е заснежена, почистена и опесъчена. Температурата на въздуха е минус 13°С. Видимостта е добра. Остава в сила въведената забрана за движение на МПС с обща маса над 10 тона. Няма други ограничения. Пътят за курортен комплекс Узана е заснежен, почистен и опесъчен. Температурата на въздуха там е минус 11°С. Височината на снежната покривка е 25 см., видимостта е добра. Пътищата за Севлиево, Трявна, Дряново и селата са нормално проходими при зимни условия.

 

Основните дейности, свързани с електроснабдяване, водоснабдяване, топлофикация, ж. п. транспорт и снабдяване на населението с хранителни и други стокиq сe изпълняват нормално при зимни условия. От Общински пътнически транспорт съобщават, че градските линии са покрити. Междуселищните линии се изпълняват успешно.

 

Учениците, подлежащи на задължително обучение и живеещи в населени места, в които няма училища през учебната 2010/2011 година, са превозени до ОУ „Хр. Ботев, СОУ „Р. Каролев” и СОУ „Отец Паисий” и водят нормален учебен процес.

 

Прогнозата за времето може да прочетете в секция Времето.

Автор: zaGabrovo
Обратно
  Печат
Добавена 27.01.2011 09:00

КОМЕНТАРИ

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!