Детско обзавеждане

5
Добави коментар
anelia_77
anelia_77

176

 
1
2
3
4
5

(227 гласа, оценка 4.92 от 5)

Детско обзавеждане 4.92 от 5 от общо 227 гласували.

Детско обзавеждане

Декорацията на детската стая може да бъде доста сериозно предизвикателство, особено когато трябва да се вместите в рамките на определен бюджет. Другото предизвикателство, с което трябва да се справите, е огромното разнообразие на модели,

материали и цветове детско обзавеждане, налично на пазара.

Комплектите детско обзавеждане, детските гардероби и спални могат да струват от няколко стотин до няколко хиляди за пълен комплект детско обзавеждане на стая. Добра идея е да използвате промоциите, които доста фирми пускат в последно време, да изберете различни неща – бюро, легло, гардероб – и да ги комбинирате по подходящ начин. Така се получава едно добро решение за детската стая, без прекалено натоварване на семейния бюджет.

 

Детският гардероб е обзавеждането, което ви предоставя най-много възможности за избор и импровизация. Ако успеете да намерите добър на размери гардероб, с добро качество и цена, той осигурява достатъчно място, за да го ползвате, дори когато малките ви деца не са вече толкова малки. Важно за изборът на детски гардероб е дали да бъде двоен или единичен. Разбира се, ако детската стая е с малки размери, този избор е предрешен. Единичният гардероб не заема толкова място и обикновено се състой от място за окачване на дрехи, горен и долен рафт или горен и странични рафтове.

 

Търсенето на хубаво детско легло е може би най-трудното нещо, което трябва да се направи при обзавеждането на детската стая. При малките деца, леглата тип „кошарка” са много добър избор, а повечето от тях могат да се преобразуват и в отворено детско легло, когато децата порастнат. Така няма да купувате ново легло само след 3-4 години.

Има и много други различни видове легла, сред които може да избирате. Една бърза обиколка из мебелните фирми и откривате легла с нестандартни форми (например във формата на кола) и пъстро украсени. Леглата на два етажа са чудесна идея за двойна детска стая, а и спестяват доста от пространството в стаята. Дори да имате едно дете, пак може да се възползвате от двуетажното легло, като отдолу може да се намира бюрото или пък допълнителни отделения за всевъзможни работи.

 

Друга част от детското обзавеждане е бюрото. С порастването на децата и тръгването им на училище независимо дали им харесва или не, те имат домашни за писане, така че бюро или маса с един или повече стола е повече от препоръчителна част от обзавеждането на стаята.

 

За по-малките деца, една основна част от детското обзавеждане е скрин с много чекмеджета с подходящ плот за смяна на пелени или дрешки.

 

Има много фирми и интернет магазини, които предлагат детско обзавеждане на приемливи цени. Може да ви отнеме малко време за избор, планиране и вместване в рамките на бюджета, но търсенето си струва и резултатите за повече от добри.

 

Вижте още …