Уеб Дизайн

3
Добави коментар
sandprince
sandprince

Услугата в която тясно съм се специализирал е Уеб дизайна и изграждането на сайтове. Сайтовете, които правя са страхотни във всяко едно отношение – съчетават в себе си както потребителско преживяване, така и информират клиента за предлаганите от вас услуги. Вашите клиенти ще се чустват комфортно в тях, ще им е приятно и ще намират лесно информацията за вашите услуги и продукти.
Разработвам всякакви сайтове – лични и фирмени, онлайн магазини, търсачки, портали, за недвижими имоти, за обяви, презентационни и всеки друг, за който можете да се сетите.

 

С какво се отличавам от другите?

Много е просто. Подхождам напълно индивидуално към всеки сайт. Аз не гледам, на вашия сайт като на поредния клиент, а като на роднина от едно голямо семейство, което за последните 2 години значително се разшири. В момента семейството ми наброява над 30 члена и продължава да се увеличава.
По този начин ще сте сигурни, че по вашия сайт работи човек, който взима присърце всеки един детайл от него. А когато за даден проект се отделят внимание и любов, той става повече от добър.

В резултат на това получавате красив и работещ, интерактивен сайт, отговарящ на всяко едно ваше изискване и основното, за което инвестирате в него – да подобри печалбите на вашия бизнес. Това е основната посока, в която работя и винаги се стремя да удовлетворявам желанията на клиентите си.

 

Използвани технологии

Работя с висококвалифицирани програмисти, които ще кодират и напишат за вас почти всичко… с изключение на това, сайтът ви да ви сервира кафе сутрин
Можем да изработим от нулата напълно функциониращ сайт изцяло според вашите изисквания. Също така можем и да ползваме готова система, която да модифицираме за вас, ако предпочитате да работите с готова система.

Готовите системи, които мога да препоръчам са: Wordpress и  OpenCart. Първата е идеална за играждане на блогове, лични сайтове, фирмени сайтове и почти всички други, докато втората е перфектна за онлайн магазини.