Синовете на Годжи за първи път в ефир / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски…

40
Добави коментар
irraa
irraa

Синовете на музиканта от „Ку-Ку бенд“ Георги Милчев-Годжи – Цветомил и Волен, за първи път ще се появят в ефир, за да разкажат за него като баща (снимка долу).

Оказва се, че от няколко години Годжи живее с големия си син Цветомил. Как се справят двамата мъже с домакинството, зрителите ще разберат от предаването „Търси се“ в събота, 5 февруари.

Освен синовете му, за Годжи ще разкажат още неговият брат Иво и родителите му. „За нас Годжи по телевизията няма нищо с нашия Гошо“, откровено споделя бащата на музиканта – Милчо.

„Годжи е изключително скромен и спокоен човек, с уникално чувство за хумор“, пък ще го опише колегата му в „Ку-Ку бенд“ Евгени Димитров-Маестрото, с когото Георги Милчев се познава още от 8-и клас на музикалното училище в Плевен.

Още интересни подробности за живота на Годжи, разберете от предаването „Търси се“ в събота, 5 февруари, от 11:00 часа в ефира на bTV.

Новини за Годжи
Интервюта с Годжи