Как да я свалиш във фитнеса

4
Добави коментар
Av7oManiA
Av7oManiA

[You must be registered and logged in to see this image.]

Тя е секси. Анцугът й е тесен и под него се очертават формите й. С една дума, вече трети ден откакто си я видял и откакто се чудиш как да я заговориш и да привлечеш вниманието й.

Първо обаче трябва да устоиш на изкушението да я оглеждаш всеки път, както и да й кажеш колко е секси. Подсвиркването също е аут. След като уточнихме тези основни правила, да видим как можеш да я заговориш и, в крайна сметка, свалиш.

Най-важното

Най-важното е да знаеш защо отиваш във фитнеса. Нали се сещаш, за да тренираш. Не за да заговаряш жени. Ако тръгваш с нагласата, че отиваш да оглеждаш женски задмици, това ще проличи в поведението ти. И никак няма да се хареса на жените. Обратно, ако отиваш, за да работиш над себе си, ще видиш, че това ще ти даде доста голямо предимство.

Тренирай правилно

Колкото по-добре знаеш упражненията, толкова повече шансове имаш със секси мацката, която искаш да заговориш – ако тя се затруднява с нещо, можеш да й помогнеш и това е чудесно начало на разговор. Затова е важно да правиш упражненията правилно.

Не се страхувай от конкуренцията

Има огромна вероятност във фитнеса да има мъже, които са два пъти по-големи от теб и които според теб имат много по-голям шанс с мацките там. Само че не е така. Нямат. Повечето жени предпочитат нормален мъж в добра форма, отколкото планина от мускули.

Бъди общителен

Но не само със секси мацката и не само с жените. Запознавай се с хората във фитнеса, за да оформиш присъствието си там. Един общителен човек, когото всички познават, е доста по-малко заплашителен за една жена, отколкото някой, който стои в ъгъла и чието име никой не знае.

Говори с всички жени във фитнеса

Не само със секси мацките. С всички. Това ще те отличи от останалите мъже, които заговарят само най-горещите парчета. Ще оформиш имидж на добро момче. Какъвто всъщност си, нали така?

А можеш да пробваш и да оставиш мацката, която си си харесал, за последно. Запознай се с всички останали и най-накрая с нея. Така ще използваш естествената реакция на ревност, която всяка жена има, когато види някой мъж да говори с други жени, но не и с нея. Така тя ще очаква момента, в който ще решиш да й се представиш и на нея.

Определи каква е тя

Бъбривка или мълчаливка? Най-общо казано, това са двата типа жени, които можеш да срещнеш във фитнеса.

Мълчаливката е трудна за заговаряне, затова по-добре я избягвай. Тя е тук, за да тренира. Само това. Не търси мъжко внимание и не иска запознанства. Често има mp3 плеър, за да не й се налага да слуша друго, освен него. Понякога е с шапка, не гледа околните и не иска да общува с тях. Ако се опиташ да я заговориш, ще реши, че си поредният досадник. (Ако изобщо те чуе със слушалките в ушите си.)

Бъбривката е доста по-достъпна за разговор. Тя ходи на фитнес не толкова заради тренировката, колкото за да се запознава с нови хора. И го прави постоянно. Обича да говори, често идва с приятелки и видимо се радва на мъжкото внимание.

Тъй като тя предпочита да бъбри, отколкото да тренира, има голяма вероятност да не прави всички упражнения съвсем правилно. Което е идеална възможност за теб да й покажеш това-онова.

Планът ти за действие: как да я заговориш, какво да правиш и какви комплименти да избягваш – очаквай продължение!

Източник: vratovrazka.bg