ЛЕЧЕБНИ ФРАКТАЛНИ МАТРИЦИ и ПЛАТОНОВИ ТЕЛА – лечение без лекарства, подмладяване без магии

3
Добави коментар
torsion
torsion

  

 

Фракталът е графика  /изображение/  на една математическа функция.Той няма начало , няма и край.Това , което виждаме е  само част  от него.  Пример за  прост фрактал  е спиралата.

Ние не можем да видим  нито началото ,  защото е  безкрайно
малко, нито края й защото тя e безкрайна.

Фракталната матрица е схема, която се състои от безкрайно
количество фрактали.Това е изображението,което виждаме напечатано ,тази красива непрекъсната  плетеница от пресичащи се и преливащи се линии.

Учените- физици, математици и биолози отдавна са стигнали  до прозрението , че  Вселената  има фрактално – матрична структура.Това,разбира се се отнася и за човека като част от
цялата Вселена

Околоземното пространство е наситено с т.нар. „торсионни /скаларни/полета”,  които  съдържат  в себе си  цялата информация за всички живи същества на Земята- хора , животни и растения под формата на холографна структура.Това е информацията,в съответствие с която са създадени и се създават те.Тази информация не се променя , не старее.

  
За да бъде излекувано тялото или отделен орган , да бъде върнато към първоначалното му състояние на здраве е необходимо устройство, което да събере и концентрира това енерго-информационно поле,тази неизменна „база данни”, да го усили и да го предаде отблизо на  заболелия орган като по този начин коригира несъответствието с изначалното състояние на клетките.

 

   За тази цел служат устройствата, конструирани и изработени на базата на фрактални матрици,които имат свойството да влизат в резонанс с торсионните полета,като по този начин възприемат от тях съдържащия се  информационен масив.

   
Обемното/пространствено/ тяло е именно това устройство,
което събира,концентрира и усилва това енерго-информа-
ционно поле.

Плоският апликатор поради резонансната си връзка с обемното
тяло възприема енерго-информационното поле от него и го предава директно на заболелия орган,върху който е поставен.

Този  метод  на  лечение се явява вид  биорезонансна терапия.
Предимството му пред другите методи е , че е евтин , достъпен
и лесен  за прилагане от всеки в домашни условия.