Eлен Фон Унверт:еротика и фотография » Кой кой е?

6
Добави коментар
svetla58
svetla58

Елен фон Унверт е германски фотограф, който насочва цялото си творчество към женската еротика. Преди да застане зад фотоапарата, Елен 10 години е била модел. Сега тя се занимава с модна фотография, снима рекламни кампании и снимки за елитни списания.  Фотографката става известна с кампанията за Guess с участието на Клаудия Шифър. Последната й работа е по пролетната рекламна кампания на Guess за 2011. Перфектната колаборация е налице- ретро стил с много сексапилни модели и провокативни облекла. Нейни фотографии са публикувани в списания като Vogue, Vanity Fair, Inteview, The Face, Arena и др. Елен има две издадени книги: ‘Revenge’ и ‘Fraulein’, които са обусловени с жанр- фото- новела.

Провокативните й снимки стават гореща точка на много разговори и статии. Сексуалността на момичетата от снимките й е еротика, а не порно! Снимала е едни от най- привлекателните жени на нашето време като Дита фон Тийз, Кийра Найтли, Джесика Стам, Линдзи Лоън и др.

Признанието на Анна Уинтър е от изключителна важност за фотографката. Ние  очакваме от нея все по- горещи снимки на все по- горещи жени във все по- горещи пози!

Автор: Камелия Маринова