Онлайн поръчка на снимки, копиране на снимки по интернет, сувенири със снимки, календари, фото албуми

20
Добави коментар
bgsnimki
bgsnimki

Препоръчани категории фотопродукти

Всички категории фотопродукти

Tweet

Най-добри цени за онлайн поръчка и копиране на снимки на хартия

BGSnimki.net предлага на своите потребители възможност да направят по интернет онлайн поръчка на снимки – бързо и лесно. Копирайте снимките си на хартиен носител. Чрез BGSnimki.net, освен поръчка на цифрови снимки онлайн, може да поръчате  календари, чаша със снимка, часовник със снимки, пъзел от ваша снимка или колаж, тениска със снимка, ключодържател със снимка, подложка за мишка с изображение от ваш файл, рамки за снимки, албуми за снимки, печат на снимка върху канаваца – подаръци подходящи за всеки повод. Онлайн поръчката на снимки Ви дава комфорта да копирате снимките си на хартия от Вашият дом или офис без да чакате да бъдете обслужени. Ако изпитвате затруднение при поръчката на снимки или продукти, моля свържете се с нас, за да ви окажем нужното съдействие.

Нашият фотомагазин предлага изгодни цени на снимки, подаръци и кодове за отстъпка за редовни клиенти. Никога не е било толкова лесно да поръчате своите цифрови снимки по интернет, просто качвате снимките си и ние ще ви ги доставим до Вашия дом или офис с куриер за цялата страна. 

Защо да поръчвате снимки и сувенири онлайн от BGSnimki.net?

Ниски цени и отлично качество
Пестите време и пари
Доставка до врата в удобен ден
Веднага разбирате колко ще Ви струва
Натрупвате бонус точки с всяка поръчка
Участвате в онлайн промоции на сайта

Защо да копирате снимките Ви върху хартиен носител?

Компютрите, CD-тата, DVD-тата и флаш картите имат много кратък живот от полимерната фотографска хартия.
Токов удар или повреда на хард диска на Вашият компютър могат да заличат голяма част от спомените Ви.
За да можете да ги разглеждате след години, когато информационните носители ще бъдат други.
Защото е хубаво да се запази традицията.

Опитайте и ще се убедите колко е бързо и удобно да поръчвате разпечатване на снимки.

 

Последно от блога

Уникален подарък за Вашите близки – Стъклена снимкаBGSnimki има предложение за Вас на супер цена – любима снимка отпечатана върху стъкло, която да краси секцията в дома или бюрото в офиса! Размер 20х20см, Цена 12 лв. Поръчай сега!Портмоне с Ваша снимкаНаименованието портмоне идва от френското Porte-monnaie и буквално означава  приспособление за носене на монети. Ние от BGSnimki предлагаме нов продукт, където да съхранявате Вашите пари и кредитни карти – портмоне със снимка.Великденски кутийки за чашиВеликденски кутийки за чашиМагнитче за хладилник за ВеликденПодарете на семейството си магнитче за хладилник за Великден!Авторските снимки – ключът за успеха Ви в GoogleЗапочваме с една пейзажна фотография и пожелание за приятен уикенд. Темата на тази статия е да наблегне на авторското право на изображенията и ползването им в интернет пространството, както и как това влияе на оптимизацията на Вашият сайт. С всяка изминала година от Google все повече наблягат на уникалността на съдържанието. Практиката на доста блогъри Continue reading →Фотоконкурс ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И РОДНО, ЛЮБЯ ТАЧА И МИЛЕЯ – Българската къщаВсяка година Екипът на BGSnimki.net организира фотоконкурс „ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И РОДНО, ЛЮБЯ ТАЧА И МИЛЕЯ”. Темата тази година е Българската къща. Запишете се за участие и спечелете голямата награда цифров фотоарапат Canon PowerShot SX400. http://www.canon.bg/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_SX400_IS/Честит 8-ми MартЧестит 8-ми Mарт от Екипа на BGSnimki.net!Оригинален подарък за 8-ми МартИзберете оригинален подарък със снимка за 8-ми Март от раздел сувенири.Подарък за Тодоровден – сувенир с конТодоровден е църковен празник, празнуван в съботният ден от първата седмица на Великия пост. На този ден, както и на 17 февруари, Църквата възпоменава паметта на Св. Теодор Тирон. Тодоров ден се нарича още Тудорица или Конски Великден. Отбелязва се с тържествено почитане на коня, с бурните български кушии (надбягване с коне). При нас можете Continue reading →Кутийки за чашиКакво е подаръка ако не е опакован в красива кутия? В допълнение към чашите със снимка или надпис Ви предлагаме да поръчате и кутия за чаша. Така Вашият подарък ще изглежда наистина завършен.