Сутрин в 7 точно с Мис Плеймейт 2010 Дорис Дилова

3
Добави коментар
lazur-parketi
lazur-parketi

Да си секси е изкуство, придружено с голяма доза талант и понякога доста работа. Но има жени, които го умеят толкова добре, че понякога се превръща в тяхна професия. Ще те запознаем с една от тях.

Представяме ти една от доказано най-сексапилните българки Дорис Дилова или Мис Плеймейт 2010. Проследихме един неин ден, за да се убедим нагледно какво всъщност я прави толкова секси и какво се крие зад магията на титлата.

Денят на Дорис започва в 7.30 с баня и кафе с кафява захар и каничка мляко, след което поема към работа, където всяка сутрин стартират с оперативка, още кафе, малко зареждащ смях и по бюрата. Да, Мис Плеймейт 2010 работи в офис и прави най-хубавата леща, която лично гаджето й хвали.

Дорис е служител във фирма за светодиодно осветление в екип на подобаващо “светещи” и усмихнати хора, където шефът й винаги я пуска за интервюта и снимки.

Тук се запознахме и с приятеля на Мис Плеймейт 2010 Момчил. Заедно са вече от 4 години. Дорис е на 20 и всъщност е родена в Плевен. Преди около 2 години с Момчил идват в столицата да си търсят късмета. Започват заедно работа във фирмата. Той казва, че не е я ревнува и се шегува, че по-скоро обича да се хвали с нея пред приятели. Увери ни, че не е купил титлата на гаджето си, самият факт, че тя е спечелила кола по-скъпа от неговата го доказвал.

Като всяка красива жена, особено окичена с титлата Мис Плеймейт, и Дорис се радва на опашки от ухажори, но признава, че повечето подхождат с уважение и респект и това по-скоро й повдига самочувствието.

След още малко смях и силна доза светлина в очите се отправихме към Sport City, където преминават доста от вечерите на Мис Плеймейт 2010. Избрала е фитнес клуб в Студентски град, защото е близо до офиса й, а и е спокойно тихо място. И раз, два, три – изтощителна тренировка за перфектни секси форми. Все пак красотата изисква много грижи.

Всъщност по-голяма част от времето на Дорис преминава в Студентски град, не само работното й място се намира тук, но и повечето й приятели живеят в квартала, така че често се виждат.

Иначе типичната вечер на Дорис е спокойна – фитнес, сауна или парна баня, вечеря, кино или хубав филм вкъщи. Рядко готви, но Момчил е луд по лещата й, както в началото споменахме.

След фитнес залата, придружихме Дорис и в дома й. Заведе ни в уютен апартамент в подножието на планината, където проследихме подготовката й за вечерта.

Баня, сешоар, грим, всичко точно както си му е реда. Добавяме клин и ефектно сако със златни елементи и леопардов принт по ръкава и воала – Мис е готова за широки холивудски усмивки и дълги танци.

Предстоеше среща с приятели, с които ще обсъждат евентуално участие в кино продукция. Дорис работи като модел от 1 година, но мечтата й е да пробие в киното. Бизнес срещата й е за американска продукция, в която се надява на участие. Пожелахме й успех от сърце.

Вечерта й щеше да приключи на откриването на нов столичен клуб. Приела, заради Устата, който й е добър приятел.

А утре Дорис пак ще е в офиса, но няма да се откаже от мечтата си да се появи в холивудска продукция.
А ние сме убедени, че толкова много сескапил няма как да остане само зад бюрото.