Къде пекат дупета бг-звездите

30
Добави коментар
user24
user24

вторник, 8 фев 2011 г. 15:34 ч.

Когато зимата настъпи, родните звезди обичат да забягват към екзотични горещи курорти, да събират слънчев загар, а щом се върнат да ни накарат да цъкаме с език.

Малдивите – топ дестинация

Валери Божинов и Николета Лозанова наскоро споделиха с  всички медии, главно чрез сайта на плеймейтката снимки  от почивката си на Малдивите. Там двамата влюбени празнували Коледа и се отдали на пълен релакс и глезотии. Единственото занимание на Валери било да снима любимата си без грим на плажа.

Ели Гигова и Петко Димитров –  харесват същата екзотична дестинация, дори са прекарали своята почивка, заедно с Валери и Николета. Въпреки слуховете за сватба и бебе, Гигова и Димитров засега са се фокусирали над работата и бяха обещали, че ще съдят всеки, който пусне измислена новина по техен адрес.

Маги  и Кремена Халваджиян – Семейството на продуцента и стилистката също си падат по екзотичните пътешествия. Преди началото на шоуто „България търси таланти“ семейство Халваджиян си даде заслужена 14-дневна почивка. С тях били и техните подчинени и приятели Мария Игнатова и Димитър Рачков. Четиримата са се забавлявали здраво и „събирали“ слънце за студените месеци. Дубай – арабския рай

Дубай е любимо място на много популярни бг звезди. За фолк дивата Мария и съпругът и Митко, мястото е повече от специално, защото именно там, той предлага брак на половинката си. Двамата често си правят пътешествие до незабравимия арабски град.

Къде почиваха фолк-любимките Анелия и Андреа – в BLife!