Онлайн магазин за ръчно изработени подаръци

5
Добави коментар
thunder_go
thunder_go

След като в предишният пост представих сайт за онлайн поръчка на цветя, сега е време пак да представя нещо сходно – онлайн магазин за ръчно изработени подаръци – Art Podaraci. В сайта може да намерите всичко от торбички и чанти, до часовници, кутийки за бижута и ароматни свещи. Абсолютно всички продукти, които се предлагат от Art Podaraci са ръчно изработени с много оригинална визия и идея, подходящи за всеки човек. Най-голямо впечатление правят ароматните свещи и ръчно изработените бижута и мъниста.

В дясната част на онлайн магазина Art Podaraci можете да намерите информация за предстоящи празници, както и материалите от които са изработени продуктите които предлагат. В лявата част пък може да видите абсолютно всички категории, в които са разпределени продуктите: бужута, вази, чатни, картини, маски, магнити, пепелници и много, много други. Под категориите, пък са разположени най-новите ръчно изработени подараци, които предлага сайта.

Общо взето, сайта предлага възможност да направите екстравагантен подарък за ваш близък или роднина, било то за рожден ден, имен ден или друг празник, за защо не и без повод.