Мебели George – изработка на корпусни мебели от ламиниран ПДЧ и MDF. Mебели по индивидуален проект, съобразени с Вашия вкус,…

2
Добави коментар
tatetall88
tatetall88

Мебели George, добре дошли!

„Джордж“ ООД е специализирана фирма за изработка на корпусни мебели от ламиниран ПДЧ и MDF(кухни, спални, гардероби, детски стаи, офис мебели, входни антрета, бюра, маси, легла, хотелско обзавеждане и др.)

Освен основната си дейност(мебели по поръчка, кухненско обзавеждане, разкрояване и кантиране, офис мебели, хотелско и комплексно обзавеждане) фирмата предлага на своите клиенти богата цветова гама на ABS и PVC кантове, ПДЧ и MDF плоскости във всички стандартни размери. За улеснение и удобство на клиента предлагаме бяла техника, матраци, подматрачни рамки, мека мебел и уреди за вграждане.

Изхождайки от опита си създадохме услугата разкрояване и кантиране на индивидуални детайли по размера на клиента без значение от количеството.
Персонала на фирмата е от млад и сплотен колектив от специалисти в областта на мебелите.

Мебели по поръчка според Вашия вкус

Предимството на мебели по поръчка е че всичко се съобразява спрямо помещението, желанието на клиента, цветовите решения, поставяне на уредите за вграждане на точното място, маркиране на ВиК и Ел.инсталация така че всичко да си дойде на място и да няма изненади по време на монтажа.
Естествено няма и ограничения в определяне на размерите за поръчка на мебели.

Избора на мебели зависи от самите вас. За всички мебели по поръчка се дава гаранция.
Освен мебели по поръчка фирмата предлага и мека мебел, аксесоари за мебели, уреди за вграждане, матраци, подматрачни рамки, паркет – естествен и ламиниран, редене, циклене, лакиране, интериорни врати и други довършителни ремонтни дейности в административните и жилищни пространства.
Фирмата също така предлага на своите клиенти и мебели по поръчка на изплащане.