SEO Оптимизация SEO Услуги и изработка на SEO Friendly Уебсайтове

6
Добави коментар
Barmolino
Barmolino

Независимо дали имате нужда от нов  уебсайт, или имате вече такъв,но желаете да се подобри външния му вид  и да се актуализира съдържанието му след това ние можем да ви помогнем.

Всички наши сайтове следват новите W3C стандарти за  използване на XHTML и CSS. Сайтовете са напълно тествани в множество уеб браузъри, за да се гарантира,че всички ще могат да използват сайта ви без проблем.

За подробно сравнение на пакетите които предоставяме можете да разгледате  нашите Цени за сравнение.

За повече информация или за  да получите по-точна цена и време на завършване моля използвайте формата за запитване за изработка или SEO Оптимизация на уеб сайт.

Процес на Изработка на Уеб Сайт!!!

Стъпка по стъпка:

Свържете с нас чрез  формата за запитване или формата за безплатна консултация. Моля преди да попълните една от двете форми,бъдете сигурни,че нещата които ви интересуват за изработката на вашият уебсайт са пред вас написани за да може бързо и лесно да попълните нашата форма за запитване за изработка на уебсайт или  безплатна консултация.
Ние ще ви предоставим след това с 3 дизайна на демо сайтове за разглеждане.
След като се регистрира домейн ще бъдат публикуван  целият сайт  на наш хостинг или избран от вас такъв.
Условия за плащане

Нормален пакет – Депозит 60% – Крайният Баланс 40% се заплаща при приключване на уеб сайта.
Бронзов пакет – Депозит 50% – Крайният Баланс 50% се заплаща при приключване на уеб сайта.
Сребърен пакет – Депозит 50% – средата на периода на плащане 30% – Крайният Баланс 20% се заплаща при приключване на уеб сайта.
Златен пакет – Депозит 40% – средата на периода на плащане 40% – Крайният Баланс 20% се заплаща при приключване на уеб сайта.
Платинен пакет – Депозит 40% – средата на периода на плащане 40% – Крайният Баланс 20% се заплаща при приключване на уеб сайта.

Цената за поръчка на сайта ще бъде потвърдена преди приемането на проекта, като всеки сайт ще се различава по стил, размер и изисквания и ние естествено ще определим  цена на  всеки сайт, според неговата  спецификация. Ние си запазваме правото за промяна на цените, като осъзнаваме, че клиентите променят мнението си,като някой от тях  искат да добавят повече страници или функции по време на създаването на сайта, което е съвсем естествено и очаквано.

Вижте Списък от технологиите които ползваме за изработка и оптимизация на уеб сайтове.

Ние сме готови да ви осигурим  фиксирани цени  като алтернатива на други оферти които може да сте получили, но ние не обещаваме тези цени  да са най-евтините, не винаги най-евтините оферти са най-добри.

Ние ще ви осигурим цена за Уебсайт според вашите изисквания и възможности с които можете да започнете.