I Takova Ima Neshto: Предложения за подаръци за „Свети Валентин“

31
Добави коментар
Specialista
Specialista

Любовта е навсякъде около нас, както се пее в една песен на Wet Wet Wet. Дали ще празнуваме на 14-ти февруари „Свети Валентин“ или на който и да било друг ден от годината, ние можем да направим подарък на любимия ни човек по свой уникален начин. Дарявайки партньора ни с подарък, ние го караме да се чувства по специален начин.

14-ти февруари е един от най-хубавите дни за влюбените гълъбчета. Докато някои възприемат този ден, като направен само за да печелят търговците от покупките на цветя и подаръци, то за други той е просто начин да покажат на любимия си човек, колко много го обичат и да го прекарат заедно.

Подаръци за „Свети Валентин“ – предложения за подарък на дамите

Този подарък трябва да може да допринесе за усещането за романтика на дамата, и да бъде запомнящ се в същото време.

Хубав женски парфюм –  (бел. авт. Идеята е на d_r_wаtsоn)
Кажи го с цветя – Това е традиционният подарък за „Свети Валентин“. Независимо какви цветя имате намерение да подарите, те задължително трябва да са червени. Ако комбинирате букета с една малка плюшена играчка, то тогава радостта ще бъде максимална!
Бижута – всякакъв вид бижута са прекрасни за празнуването на любовта. Всички жени обожават изискаността и блясъка им, с такъв подарък ще покажете на жената, че вие държите на нея.
Бонбоните – един от най-добрите приятели на жената! Не пренебрегвайте този класически подарък за деня на влюбените. Повечето жени ги обожават.
Електроника – трябва да бъде нещо значимо. Да купите най-новия модел на iPod или iPad би я зарадвало много.
Spa – процедура или комплект от козметика. Има много продукти, от които да изберете – масажни масла, пяни, парфюмираните свещи и др.
CD или DVD – на неин любим изпълнител, състав или филм. Също така е хубава идея, ако й запишете на диск любимите й песни.
Почивка – можете да планирате да избягате от всекидневието, тя със сигурност ще се зарадва.

Подаръци за „Свети Валентин“ – за него

Намирането на подаръци тук може да се окаже малко сложно, тъй като повечето са ориентирани към жените. Мъжете не харесват цветя, плюшени играчки или бонбониера във формата на сърце. Ето и няколко предложения:

Карта за фитнес.
Електрическа самобръсначка. Сигурно има мъже, които предпочитат старомодния начин на бръснене, но можете да му подарите все пак и такава самобръсначка.
Билети за концерт на любима негова група или друго представление в театър, кино.
Фотоапарат – Ако му харесва да прави снимки, може да му подарите нов дигитален фотоапарат.
Бутилка хубаво вино или друг негов любим алкохол.
Компилация от филмите например на Джеймс Бонд, Джеки Чан или филми, които партньорът ви харесва.
Ръчен часовник може да бъде един идеален мъжки подарък за 14-ти февруари.
Ако приятелят ви харесва техниката, то може да му подарите последен модел на някоя актуална джаджа като нов телефон или друго.