Бъдете неотразими и забележими | bgbezgranici.com

1
Добави коментар
ditadita
ditadita

– Тенденции при официалните рокли
– Пролетните цветове ще разцъфват на бала
Балните рокли през 2011 ще бъдат цветни, ярки н в холивудски стил. Абитуриентските тенденции за сезона перфектно съчетават звездния блясък с
ян диня дуално излъчване.
Изборът на перфектния тоалет, на идеалните обувки, на подходящата прическа е тема №1 за абитуриентите. Как да се облечем по последния пъсък яа световната мода? Акцентът се поставя върху холивудското обаяние, върху бляскавите детайли и живите цветове. Актуални са тесните, дълги сатенени рокли и множеството набори къдри. Хит е стилът на модната икона на 60-те Джаки Онасис.

Няма да сте далеч от модните тенденции, ако се вгледате в роклите, с конто бяха облечени звездите на червения килим.Не подценявайте аксесоарнте – ръкавици и малки лъскави чантички – джобен формат.
Покажете класа
с големи или малки гърди – винаги можете да
намерите рокля, която да отговаря на вашата фигура и да подчертава най-красивите елементи от тялото ви. Използвайте големи н шокиращи цепки. Дорн роклята да е тип комбенезон, достатъчно е тя да е в класическото черно или сексапилното червено, за да сте забележими. Роклите без презрамки или с прехващане около шията са предпочитани от дизайнерите за 2011. Те са подходящи за почти всеки тип тяло. Освен това роклята без презрамки открива раменете н деколтето и привлича вниманието към шията и чертите на лицето. Много актуален е и моделът с една презрамка.
Кукленската рокля
Спокойно можете да се спрете на този дизайн, с дължина до бедрото и с инкрустирали камъни или мъниста. Ако не сн падате по украшения, то тогава заложете на живите цветове. Пролетни цветове ще украсят баловете тази година Заложете на розовото, лилавото, зеленото, фукснята н тюркоазеното. Кафявата гама – от светла мока до тъмен шоколад, също е предпочитана. Ако искате обаче със сигурност да привлечете погледите, то отидете на бала си със златна или сребърна рокля и ръкавици. Металическите цветове са най-новото в тенденциите за 2011г. И ще внесат много блясък в празничния ден. Актуални са и моделите с разнообразни принтове и роклите, в които се преливат два цвята Ако нищо от това не ви допадна или пък не сте достьчно смели, за да се присъедините към света на ярките цветове, то винаги може да изберете една класическа бяла или черна рокля, която никога не излиза от мода.