Екоинспекцията обяви конкурс за детски рисунки и фотографии „Обичай гората!”

1
Добави коментар
haskovonews
haskovonews

Екоинспекцията обяви конкурс за детски рисунки и фотографии „Обичай гората!”

Добавено
на 15 февруари 2011
в Хасково
|

РИОСВ – Хасково организира конкурс за детски рисунки и фотографии на тема „Обичай гората!”, посветен на Международната година на горите- 2011 г.

Всички деца и ученици от областите Хасково и Кърджали са поканени да нарисуват или заснемат своите идеи за това как можем да спрем унищожаването на естествената ни среда. „Да се покажат ценността, уникалността и разнообразието на гората, хармонията между нея и човека и да се създаде повишена обществена чувствителност към нейното опазване” – поясняват в обявата си организаторите.

Жури ще излъчи победителите в конкурса в категориите фотография и рисунка до 31.03.2011г.

Те ще бъдат обявени на сайта на регионалната екоинспекция. За победителите в двете категории са предвидени награди.

Най-добрите фотографии и рисунки ще бъдат изложени във фоайето на РИОСВ по време на седмицата на гората от 1 до 7 април 2011 г.

Най-добрите фотографии ще бъдат представени и в интернет сайта на регионалната екоинспекция.

Харесва ли Ви публикацията?

Прочетете още:

Зърнопроизводители от Хасковска област днес блокираха с машините си пътните артерии на Хасково с искане за оставка на земеделския министър Мирослав Найденов. Те преминаха с… Прочети повече »

Недялко Костадинов от Хасково е направил снимки и видеоклипове на десетки неидентифицирани летящи обекти (НЛО), които се появявали по неговите думи от 2 години над… Прочети повече »

Сливенския театър „Стефан Киров” гостува довечера на хасковската театрална сцена с пиесата „Ромео и Жулиета” по Уилям Шекспир. Постановката е на Мария Атанасова. Ролите изпълняват… Прочети повече »

Тагове: