Детски стикери за стена

3
Добави коментар
anelia_77
anelia_77

178

 
1
2
3
4
5

(346 гласа, оценка 4.93 от 5)

Детски стикери за стена 4.93 от 5 от общо 346 гласували.

Детски стикери за стена

 

Независимо дали очаквате малък принц или малка принцеса, създаването на красиви и уникални стени на бъдещата детска стая е лесно, като детска игра. Самозалепящите се стикети за стена ви позволяват с не много средства и усилия да постигнете отлични резултати. От отделни мотиви и картинки като пчелички,рибки,  цветчета и облачета, през анимационни герой (любимите на децата Мечо Пух и Прасчо, модерните Бен Тен и Бакуган) до цялостни композиции, всеки може да създаде желаната декорация. Предимство е, че стикерите лесно се отлепят и местят или заменят, докато малките ви деца растат и променят интересите си.

 

Все още не знаете дали ще е момче или момиче?! Може да се спрете на нещо неутрално като малки животни – кучета, котенца, лъвчета и др. Залепени по мебелите, тези стикери са лесни за премахване и не оставят следи по повърхностите. Съществуват дори стикери за стена, които можете да премахнете лесно и бързо, без да се налага да пребоядисвате стената след това. Това прави стикерите още по-предпочитани, в сравнение с рисуваните мотиви например.

 

Самозалепящите се стикери за стена не е препоръчително да се залепят върху деликатни повърхности (например боядисан гипсокартон или хартиени тапети). В този случай те биха могли да нанесат поражения върху повърхностите при отстраняването им.

 

Този тип стикери и лесната им употреба ги правят идеални за хора, които живеят под наем и при евентуална декорация на стаята, няма да ви се наложи да пребоядисвате стените или да запушвате дупките от гвоздеи за окачване на плакати и картини.

 

 

 

 

Кликнете, за да разгледате галериите с детски стикери

 

Харесват ли ви стикерите?