Крамър срещу Крамър / Kramer vs. Kramer 1979

2
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Крамър срещу Крамър / Kramer vs. Kramer 1979

     „Крамър срещу Крамър“ е история за стойностите в живота, за отношенията между хората и за избора, пред който се изправят.

Връщайки се у дома късно след работа една нощ, отдаденият на кариерата си Тед Крамър (Дъстин Хофман) научава, че жена му Джоана (Мерил Стрийп) е решена да го напусне.

Прекарала живота си като „нечия дъщеря или нечия съпруга“, по нейните думи, тя си тръгва с намерението да преоткрие себе си и оставя Тед сам с техния шестгодишен син Били (Джъстин Хенри).

Докато се опитва да запази работата си и да се грижи за сина си, за първи път в живота си той се чувства като истински баща.

Но Джоана се завръща и иска сина си обратно.

Държава:

  САЩ

Година:  
1979

Времетраене:  
105 мин.

Жанрове:  
Драма   
Режисьор:  
Робърт Бентън 
В ролите:  

Дъстин Хофман ,  Мерил Стрийп ,  Джейн Алекзандър ,  Джъстин Хенри ,  Хауърд Дъф ,  Джордж Коу ,  ДжоБет Уилиамс ,  Бил Муур ,  Хаулънд Чембърлейн ,  Джак Рамидж, Джес Осуна, Николас Хорман, Елън Паркър, Шелби Брамър, Керъл Нейдъл 

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.