АкваСорс. Суперхраните на Аква Сорс (AquaSource)

4
Добави коментар
rtrtrt
rtrtrt

Едва ли сте пропуснали скорошните информации за това, че в плодовете и зеленчуците, които са на пазара има свръхголеми стойности на пестициди.
Основните полемики не бяха дали се надвишават пределно допустимите норми, а с колко пъти са превишени!
И то да бяха само пестицидите, те са само част от отровите.Но стига за това… нещата са ясни и трябва да си даваме сметка, че население от 6-7 милиарда едва ли може да се изхранва с нормални  технологии. Всъщност може, но не сме узрели за това.
Така, че всеки замислящ се за тази проблематика човек е необходимо да взима мерки, защото въпросът вече  е до голяма степен за оцеляване и запазване на поколенията ни здрави.Установено е с научни експерименти, че начина на хранене влияе изключителни много на поколенията ни и от него до голяма степен зависи дали ще дегенерираме или ще еволюираме, като вид.Ето и програмата:Най-подходящия момент за правене на режима е през месец февруари, когато луната е в разсип. Но едва ли ще е грешка житния режим да се прави и през останалата част от годината.Преди около век Учителят Петър Дънов я дава на учениците си.
Нарича се „Житен режим“ и е доста лесна и приятна за следване, според мен.Състои се в това, че десет дена сутрин, обед и вечер ядем 100гр. жито разделени на три, три ябълки и девет ореха.
Пие се преварена, топла вода и се яде мед, във водата може да се капе лимон. Храната се дъвче продължително.Аз лично по препоръка на приятели, които са го правили, ще си кисна житото един ден предварително във вода и ще го ям така.
Ако се кисне е добре няколко пъти да се сменя водата.
Има и друг вариант: от предишната вечер стоте грама жито за деня да се залеят в термос с вряла вода и да стоят накиснати през нощта.
Сутринта водата, в която е киснало житото се изпива.
Ябълките  се ядат половин час преди приема на житото.
Горещата вода с мед и малко лимон се пие примерно час преди храненето, като за деня трябва да се събират 1.5-2 литра топла
вода, може и повече, ако човек е по-тежък.(Студена не се пие)Това е в общи линии, на първия ден сутринта се препоръчва да се каже формулата: Господи, приеми ме в лечебницата на природата за десет дни.
Отпадъците от режима, обелки, черупки не се хвърлят в кофата, а се събират в плик и се заравят накрая на чисто място сред природата.
На десетия ден започваме от обяд да се захранваме със картофена супа с малко сол и магданоз.
Така, два три дена полека лека се захранваме и внимаваме да не преяждаме.Според мен е желателно житото за режима да бъде качествено, от органично земеделие, ябълките също, а меда  да се вземе от доверен пчелар.
Има мнения, че пшеницата трябва да бъде „грухана“, но аз лично  смятам нормалната за по-подходяща.Това е всичко, предполагам, че ефекта от този режим е възможно да надмине ефекта от лечебното гладуване.
Все пак даваме пълноценна храна на тялото и няма да го има това изтощаване, което се получава при по-дълго гладуване.
Възможно е да възникнат някакви дискомфорти, чистене на организма, но това не мисля, че е притеснително.
Ако пък човек усети, че не издържа винаги може да прекрати режима по-рано.
И един ден да бъде направен по програмата – все ще е от полза!