Уеб дизайн, изработка на уеб сайтове

6
Добави коментар
Maxy
Maxy

Уеб сайт на Ауди клуб България. Сайта се отличава с изключителен уеб дизайн в духа на Audi. Феновете на марката ще намерят новини, ревюта и коментари в новия уеб сайт на АКБ.

Първия по рода си портал за видео обяви. Изчистено уеб дизайнерско решение, програмиране и сео оптимизация.

Изработка на уеб сайт-магазин за продажба на чаовници. Webdesign, програмиране и SEO оптимизация.

Електронен магазин №1 в България. Най-посещавания онлайн магазин в БГ. Уеб дизайн, програмиране, оптимизация изработка на банери и фейсбук страница.

Изработка на корпоративен уебсайт – визитка. Уеб дизайн, програмиране, cms, оптимизация за търсачки.

Туристически уеб сайт – портал за хотели и туристи. Изработка на уеб дизайн, програмиране, SEO, интеграция на facebook, google maps, xml и други.

Интернет страница на Viseeo – bluetooth ауио системи за Mercedess. Изработка на уеб дизайн за сайт, програмиране и изработка на банери.

Уеб сайт на застрахователен брокер за онлайн поръчки на застраховки. Услуги: уеб дизайн и програмиране на сайта, интеграция на система за онлайн застраховки.

Изработка на online магазин за продажба на мобилни телефони. Web дизайн, програмиране, SEO оптимизация, дизайн на банери.

Уеб сайт за продажба на аудио системи за автомобили. Услуги – уеб дизайн за елетронен магазин, оптимизация за търсачки, програмиране.