И БНТ 1 със свой сериал

40
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

Новият сериал на БНТ Под прикритие стартира! Начало на снимките през март. Излъчване на епизодите от първи сезон през април.

Част от сюжетните линии ще са действителни събития, на които не е дадена достатъчна гласност през последните години.

„Той трябва да излъже всички, за да оцелее“.

„Под прикритие“ е реалистичен и модерен поглед върху престъпния свят в България. Сериалът разкрива в детайли психологията на престъплението и показва истинския живот в мафията и в полицията. За първи път зрителят ще разбере кое превръща един човек в престъпник и какво стои зад привидната жестокост и безскрупулност.

Историите във филма са почерпени от истински събития, случили се през последните години в България.
„Под прикритие“ е класическа криминална поредица, изпълнена с много напрежение, психология, динамика, екшън и обрати.

Главен актьорски състав:
ИВАЙЛО ЗАХАРИЕВ – МАРТИН (полицай под прикритие)
ВЛАДО ПЕНЕВ – ПОПОВ (топ полицай)
МИХАИЛ БИЛАЛОВ – ДЖАРО (бос на престъпна групировка)
ЗАХАРИ БАХАРОВ – ИВО (дясната ръка на Джаро)
ИРЕНА МИЛЯНКОВА – СЪНИ (гаджето на Джаро)

Едно обикновено момче от краен софийски квартал (МАРТИН, 25) става първият полицай под прикритие в България. Принуждаван като малък от баща си да краде и да мами, Мартин се превръща в перфектния лъжец. Това негово умение, както и ненавистта му към подземния свят, го правят най-подходящият човек за опасна мисия – да бъде внедрен в престъпната организация на голям и влиятелен бизнесмен (ПЕТЪР ТУДЖАРОВ – ДЖАРО, 53). Докато навлиза в тайните на групировката и живее в непрекъснат страх да не бъде разкрит, Мартин се влюбва в най-неподходящата жена – приятелката на Джаро (СЪНИ, 25). Точно когато печели доверието на мафиотите, се оказва, че истинските врагове са в полицията. Мартин остава сам срещу всички, изправен пред трудни решения.