Нова порода кучета си остават бебета до дълбоки старини

22
Добави коментар
nenovinite
nenovinite

Кучета, които си остават завинаги малки и сладки селектираха успешно в Холандия, предаде човек с бежови от кафе и цигари мустаци, на когото вярваме, защото честно казано всеки човек, който е склонен да остави бежови мустаци на лицето си, заслужава поне нещо от тоя живот.

 

Холандските кучевъди се гордеят с това, че са успели да създадат куче, което се ражда и цял живот е малко, бяло, пухкаво и сладко. Основната надежда е по този начин да се намали обездомяването на кучетата – процес, най-често срещан след 12-ия месец в живота на кучето, когато семействата се отказват от него, след като е спряло напълно да бъде сладко и приятно за игра, не пишка и не ака, а дриска и яде като слон.

 

„Очакваме кученцата от новата порода да станат популярен домашен любимец, защото всеки обича бебе кученце“ – споделят прозорливите холандци в духа на 86% от интервюираните по българските телевизии хора, вдъхващи семплост.

 

Новата порода има и своите негативни страни – кученцата никога няма да станат добри пазачи, както и няма да се научат да не оставят купчинки и локвички след себе си. Въпреки това ще са сладки и гушкави и никой няма да се страхува, ако имате осем такива кучета и ги разхождате без каишка и сте освидетелстван нееднократно, защото сте типичният смахнат квартален любител на вълчите породи.

zhelyo