Рекламни чаши, пепелници, чинии

1
Добави коментар
linela
linela

Посланията на рекламните чаши

Използуването на персонализирани чаши е мощен маркетингов инструмент за усилване на позицията на Вашата компания. Доказано е, че продуктите с висока разпознаваемост може да се превърнат в най-продаваните от Вашия търговски отдел. Излишно е да споменаваме, че рекламата е дейност, на която трябва да се гледа в дългосрочна перспектива. Обмислянето за инвестиция в   рекламни чаши е мъдро решение, защото те са лесно преносими и може да се използват с различно приложение в зависимост от нуждите на компанията ви. Чашите за кафе не се използват само за сервиране на ароматната напитка, която държи работещите свежи през целия ден. Нещо повече, един потенциален клиент може да бъде „уловен“ с иначе непретенциозната  чаша за кафе. Рекламните чаши за  кафе се предлагат в многообразие от модели и са атрактивни рекламни подаръци. В наши дни е доста типично да видим точно такива рекламни сувенири, които се използват за изграждане на отношение с клиента и съответно са ключ за успеха на прохождащия бизнес от малък и среден тип.  Предимството на рекламните чаши за кафе с логото на Вашата фирма се корени във факта, че обичайните канали на реклама – рекламни карета във вестници и списания, билбордове, са прекалено скъпи за фирмите с ограничен рекламен бюджет. Рекламните сувенири и чашите в частност, се превръщат в лесно управляем начин да напредне Вашия бизнес и да получите добра инвестиция от вложените средства и усилия.  Преносимостта на тези рекламни продукти може да спомогне за увеличаването на Вашата база данни от клиенти и възвръщаемостта често се оказва по-голяма в сравнение с другите методи на реклама. Докато вашият клиент използва чаша с  логото на компанията ви, може да сте сигурни, че получавате необходимата „видимост“, от която бизнеса има нужда.   Ако нямате визия за дизайн на рекламните чаши, ние ще създадем такъв, който е съвместим с вашата концепция. Въпреки че рекламните чаши изискват определена инвестиция, можете да бъдете сигурни, че ще получите отлични резултати и ръст на продажбите.  Сигурно е, че добре обмислената рекламна стратегия ще работи за вас и ще пожънете ползи по-рано, отколкото сте очаквали.

При трансферния печат на рекламни чаши може да се разчита на отпечатване на фини детайли с висока резолюция на изображението . Използваните бои са на минерална основа, 100% неорганични, абсолютно безвредни за потребителя. Задължителна фаза на технологията е температурната обработка до 800 ◦С, при която минералната боя, разтапяйки се, се свързва с изделието, като по този начин знакът остава практически вечен.

Рекламният печат – от едноцветен до пълноцветен – може да се направи на всякакъв вид стъклени и порцеланови чаши, чинии и др.

 
 
 

Технологията за печат е уникална и надписът издържа  на многократно измиване дори в професионални миялни машини. Поради спецификата и огромното разнообразие от видове изделия и надписи, цените се калкулират по запитване. За да можете да получите цена е необходимо предварително да се уточни тиража на поръчката, видът на изделието – носител, цветността на надписа, точната големина, броят на надписите и позиционирането им.

Рекламна агенция ЛИНЕЛА предлага разнообразни стъклени чаши за брандиране с фирмено лого – за вода, безалкохолни,  вино, бира, уиски, водка, различни модели и големини пепелници, чинии, както и керамични чаши с различни форма, цветове и вместимост, чаши и чинийки за кафе и други.

Вижте в каталозите по-долу разнообразие от стъклени и керамични чаши, чинии, пепелници, които могат гордо да носят вашия фирмен знак !

Чаши,пепелници,чинии           Чаши за кафе,капучино,мляко