За рождения си ден Ути Бъчваров почерпи хасковлии с голяма торта от кайма

1
Добави коментар
haskovonews
haskovonews

За рождения си ден Ути Бъчваров почерпи хасковлии с голяма торта от кайма

Добавено
на 1 март 2011
в Хасково
|

Десетки граждани на Хасково се събраха днес по обед на площад „Атлантически”, за да участват в кулинарното шоу на популярния телевизионен водещ Ути Бъчваров, който днес е рожденик.

Баба Марта не бе много благосклонна, защото от студ една от бутилките с газ на Ути бе замръзнала, та се наложи да готви на друг котлон.

Иначе гостите на шоу спектакъла се забавляваха от сърце, научиха полезни факти за разделното събиране и рециклирането на отпадъци от опаковки, получиха много награди за верни отговори и разбира се – похапнаха от вкусните гозби на водещия.

Ути сготви за рождения си ден 16-килограмова „кюфтена” торта, ориз по китайски и макарони с 400 мини кебапчета, залети с апетитен доматен сос, а за десерт – карамелизирани ябълки.

Забавлението бе организирано от „Екопак България” АД и община Хасково. Дружеството е първата у нас лицензирана организация за оползотворяване и рециклиране на масово разпространени отпадъци от опаковки, а община Хасково е една от първите общини, въвели пилотно разделното 3-контейнерно събиране на отпадъци.

Харесва ли Ви публикацията?

Прочетете още:

Христо Мутафчиев пристига в Димитровград на 2 март, за да заснеме своите сцени от криминалния екшън „Нежни куршуми”. Очаква се актьорът да остане два дена,… Прочети повече »

През месец октомври експертите от РИОСВ – Хасково извършиха 139 проверки на 132 обекта, съобщават от регионалната екоинспекция. Дадени са 89 предписания за отстраняване на… Прочети повече »

В Областна администрация – Хасково, вчера се проведоха консултации с парламентарно представените партии и коалиции от партии в 41-вото Народно събрание, както и с партиите… Прочети повече »

Тагове: