Абсцес. Лечение на Абсцес. Видове гнойно възпаление

2
Добави коментар
woodmonster
woodmonster

Абсцесът е гнойно натрупване в дадена част на тялото, без значение вътрешна или външна. Най-често се появява във венците на зъбите.

Симптоми: температура, раздразнение, възпаление и болка. Абсцесът може да се    образува в която и да е част на тялото: кожата, мозъка, ръцете, венците, зъбите, стомаха, ушите и бъбреците. За какъв проблем става дума, зависи от това, къде е локализиран абсцесът.

Причини: Най-честата причина е инфекция, предизвикана от бактерии, вируси и гъби, които проникват в тялото през рани или при директен контакт със заразата.

Препоръчвано лечение: В някои случаи се налага оперативна намеса за отваряне на абсцеса и изстискване на натрупалата се гной. В повечето случаи, обаче, тя може да се “отстрани” с помощта на някои природни антибиотици, като пчелен прополис и чесън, които укрепват имунната система. Поставянето на лед върху засегнатото място облекчава дискомфорта и успокоява възпалението.

Зъбен абсцес

Лекува се с:
1. Пчелен прополис, ефикасен природен антибиотик, укрепва имунната система.
2. Чесън, ефикасен природен антибиотик, укрепва имунната система.
3. Мултиминерали Цинкът е важен за стимулиране на имунната система.
4. Витамин С, укрепва имунната система.
5. Бета-каротин, подпомага съпротивата срещу инфекциите; възстановява телесната тъкан.

Всички компоненти, описани в тези страници, са хранителни вещества и добавки, по-голямата част от които са с естествен произход. Доказателствата за заболяванията и тяхното лечение се базират на лични сведения или са взети от библиографски справки.  Те не представляват медицински и официални съвети. Ако следвате инструкциите и описаното тук лечение, правете го под наблюдението на упълномощено медицинско лице.

Не прекратявайте лечението, ако се лекувате според предписанията на вашия лекар.