Стикери за стени с животински и флорални мотиви

9
Добави коментар
lucynda
lucynda

Стикери за стени с животински и флорални мотиви

02.03.2011 г.

Ако нямате необходимото време и търпение да залепите нови тапети, ето една лесна идея – използвайте стикери за стени – поставянето става много по-лесно и не изисква време. Ето няколко предложения за стикери на стените, с животински и флорални изображения, в ярки и весели цветове. Пролетта скоро ще настъпи, а с нея идват и  копнежите за промяна. Защо да не започнете промяната с придаването на нов облик на Вашите стени. Можете да използвате различни изображения, цветове, форми и мотиви. Татуировките за стени не само изглеждат оригинални и  шикозни, но са на мода. Независимо каква е тематиката – дали е  сладък мопс, златна рибка или ято птици – стенните стикери са особено интересни и актуални.

Стикери за стена “Бухал“

Стенните стикери с бухали изглеждат чудесно и  изпъстрени с различни цветове, те не  изглеждат  страховити. Изображенията на  пернатите приятели са подходящи не само за стенна декорация в  детските градини, но и за детските стаи.

Стикери  за стена “Пролетно настроение“

Посрещнете радостно пролетта. Свежите и пъстроцветни мотиви разведряват атмосферата на иначе сивото всекидневие. Клонките със зелени листенца, разноцветните цветчета, пеперуди и малката котка са прекрасни декоративни елементи, които правят интериора Ви по-весел, и внасят пролетно настроение в дома Ви.

Стикери за стена “Златни рибки“

Ето една оригинална идея за ценители на декоративните стенни стикери – рояк от плуващи златни рибки. Това предложение е много креативно и интересно. Този дизайн стенна апликация е подходящ за баня, на фона на стени, боядисани в син цвят. По този начин ще имате реалистичното усещане, че банята Ви се е превърнала в прекрасен аквариум със златни рибки.

Стикери  за стена “Горският елен“

Еленските рога като трофей на стената едва ли ще зарадва много хора, особено тези, които обичат животните и не желаят тяхното унищожаване. За това да вплетете в интериора си животински мотиви, можете да използвате стикери за декорация на стена. Оцветеният в оранжево елен ще прибави топлина и горско очарование към интериора на стаята Ви.

Стикери за стена “Зелени листа“

Ако сте почитатели на растенията, билките и цветята, можете да си изберете стикери с флорални мотиви, които ще придадат на стаята Ви необходимата свежест със зеленината си.

Стикери за стена “Пеперуди“

Пърхащи цветни пеперуди – чудесни мотиви за освежаването на една стена. Различните нюанси, в които са обагрени пеперудите – червено, оранжево, розово, навяват усещането за пролетно настроение.

Стикери за стена “Птици“

 

С леки карикатурни акценти, тези птици внасят в интериора Ви забавен елемент и го правят по-разчупен. Можете да позиционирате птиците навсякъде в пространството върху стената – можете да направите пирамида с тях, да ги качите една върху друга или да ги разположите една срещу друга, позата зависи от Вашето въображение и чувството Ви за хумор.

Стикери за стена “Матрьошка“

Не е задължително мотивите на стенните стикери да са с флорални или животински елементи. Изборът Ви може да спре и на малки, пъстри матрьошки, които да придадат леко източно очарование на интериора Ви.

Източник: wunderweib.de
Посещения: 7207