Глюкостевин+ и Холестабин при диабет и висок холестерол

1
Добави коментар
eurosim
eurosim

Безплатна доставка
При поръчка на два броя хранителни добавки – получавате още една опаковка в ПОДАРЪК.

Глюкостевин+ и Холестабин са хранителни добавки от ново поколение в помощ при диабет и метаболитния синдром. Глюкостевин+ съдейства за поддържане нормалните нива на кръвната захар, а Холестабин – съдейства за поддържане нормалното нивото на холестерола и триглицеридите. Отзивите на клиентите ни и за двата продукта са много положителни.

ГЛЮКОСТЕВИН+ – поддържане нормалното ниво на кръвната захар с висока ефективност и ниска цена.

През последните 20 години захарният диабет се превърна в основен здравен проблем с епидемични размери. От диабет са засегнати около 6% от възрастните хора по света. При пациентите с диабет е значително повишен рискът от сърдечно-съдова болест, която засяга големите артерии – на мозъка и на сърцето, и малките артерии – на ретината, нервната система и бъбреците. От съществено значение за понижение на риска при пациентите с диабет е правилната терапия и контролът на кръвната захар.

Терапията на захарния диабет тип 2 започва с понижение на телесното тегло, подходяща диета и физически упражнения, а на захарния диабет тип 1 – с инсулин, диета и физически упражнения. Медикаменти се назначават при неефективност на промените в начина на живот. Глюкостевин+е хранителна добавка, не е лекарствено средство.

Основните съставки на Глюкостевин+ е уникална комбинация от Екстракти на ЧЕРНА БОРОВИНКА и СТЕВИЯ. Черната боровинка е известна и с антиоксидантните си свойства. Антиоксидантите са вещества, които неутрализират свободните радикали в тялото. Свободните радикали увреждат клетките, нарушават действието на имунната система и водят до развитие на много дегенеративни заболявания. Антиоксидантите превръщат свободните радикали в безвредни молекули и така забавят процесите на стареене и развитие на много болести. Черната боровинка е един изключително богат на витамини и минерали плод. Има народна поговорка, която казва: „Там, където расте черната боровинка – лекари нямат работа“. За диабетиците препоръчват да консумират колкото може повече пресни боровинки или да си правят чай от листата на растенито.

Глюкостевин+ е съвместим с всички антидиабетни медикаменти. При болни, които преди Глюкостевин+ не са приемали антидиабетни препарати, приемът на първата капка води до незабавни (след 20 минути) резултати. Ако в продължение на месеци и години е приеман инсулин или андиабетни глюкозопонижаващи перорални препарати, ефектът настъпва след няколко дни.

Продължителният прием на Глюкостевин+ води до трайно поддържане на нормалното нивото на кръвната захар, значително подобрение на самочувствието. Глюкостевин+ съдейства за поддържане нормалното ниво на глюкозния и липидния метаболизъм.

Глюкостевин+ не съдържа токсични вещества и няма странични ефекти.

Глюкостевин+предлага поддържане нормалното ниво на кръвната захар с висока ефективност и ниска цена.

 

ХОЛЕСТАБИН+
съдейства за поддържане на нормалните нива на холестерол

При метаболитен синдром: поддържане нормалното нивото на холестерола и триглицеридите в кръвния серум. Холестабин+ при артериално налягане, при признаците на абдоминално затлъстяване, при метаболизъм на миокарда, при проблеми с липидния профил – поддържа нормалното нивото на холестерола и триглицеридите, в по малка степен и нивото на липопротеините с ниска и много ниска плътност.

 

За нас

Компанията ГEO М7 ЕООД със седалището в град София. От самото начало компанията е лидер в развитието на биологично активни добавки. В момента на учредяването на дружеството фирмата предлага уникални продукти изработени от естествени растителни продукти с най високо качество.

Основната дейност на фирмата е производство на висококачествени хранителни добавки, необходими за здравето. ГЕО М7 ЕООД отдава първостепенно значение на качеството на своите продукти, базирайки се на най-съвремения контрол на производството им.

Купувайки продуктите на ГЕО М7 ЕООД, можете да сте абсолютно сигурни в качеството им. Доказателство за качеството на продуктите са множеството официално проведени клинични тестове, които показаха 100% положителни резултати. Всички продукти притежават съответните сертификати и разрешителни за производство и разпространение. Продуктите са обект на патентна защита както в България, така и в международен мащаб.

Всички хранителни добавки на фирмата са уникални и изработени от естествени растителни продукти – дар от природата.

 

Версия за печат