Какъв да бъде сватбеният пръстен

4
Добави коментар
imarh
imarh

Денят, в който с избаника/избраницата на вашето сърце ще сключите съюз докато смъртта ви раздели, наближава, а вие все още не сте избрали какъв да бъде символът на вашата връзка – пръстенът! Сребро, класическо или бяло злато или пък платина. Обикновено това е изборът, пред който са изправени младоженците. Ние обаче ви предлагаме още един – пръстен от кобалт и хром.

Този избор не само ще спре караниците помежду ви относно вида на метала, но и ще намали значително разходите около сватбения ви ден – особено на фона на непрекъснато растящите цени на златото, среброто и платината. Цената на кобалтово-хромов пръстен е около една трета по-ниска от тази на пръстените от бяло злато.

Освен това той е изключително издръжлив, което ще придаде символика на вашия брак. Комбинираната сплав е 100% хипоалергична и без никаква опасност от надрасквания. Плътността и здравината й са видими с просто око – тези пръстени са пет пъти по-твърди от бялото злато. Освен това ярко белият му цвят е много близък до този на бялото злато и това го прави идеален за сватби. Още един плюс е, че с годините няма опасност сплавта да загуби от своя блясък. Също както и вашият брак!