Килия 211 / Cell 211 2009

1
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Килия 211 / Cell 211 2009

     Това е историята за двама мъже от двете страни на затворнически бунт – затворник, който започва бунта и младият пазач, който се представя за затворник, в отчаян опит да оцелеят в изпитанието.

Никога не знаеш каква шега ти е приготвила съдбата. Днес си уважаван от колегите и началството професионалист, отдал не една и две години на работата си, а на следващия ден си на самото дъно, точно на обратната страна, сред хора които си презирал и са наказани напълно справедливо от закона за стореното от тях.

Хуан е работил като полицай и по силата на обстоятелствата започва да работи като надзирател в затвор. Още първия му работен ден на новото място променя съдбата му. Ситуацията в която попада му дава само възможност да избира: приема правилата на играта или плаща с живота си. И така – от служител на закона се превръща в затворник.

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.