Позитивното – храна за душата: ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ!~ картички и пожелания ~

176
Добави коментар
Melisa
Melisa

Картички и пожелания за Осми март

ЧЕСТИТОбраз на жена. Излъчване. Безмълвност. Красота. Сияние. И необхватност. Разгърнати ухания. Мистичен ключов знак от дълъг нотопис за любовта. Излята същност. Съвършенство и хармония.

Магия тайнствена. Акорд. И… трепет на Вселената. Адажио и скерцо. Мелодия на утринна соната. Ритмичност. Докосване на сетива. С дъх творена. Тя е живот в живота. Дар Божи на земята!

най-красивите ЦВЕТЯ за най-чаровната ЖЕНА! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Бъди като тревата – изправяй се, когато те настъпят! Бъди като кокичето – намирай топлина, дори в снега! Бъди като звездите – и близка, и далечна, но винаги даряваща любов и светлина! ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛА МАМО!Благодаря ти много, за грижите които си положила,за тревогите и мислите, обзели те заради мен.За обичта и чувствата, които в мен си вложила,благодаря ти от сърце за всеки ден, прекаран с мен! Нека днес да ти се случи всичко най-прекрасно,а нощта ти да премине незабравимо, огнено и много страстно!ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ! Мила мамо, как да намеря,дума най-добра за тебе,от звездите ли аз да я вземаили е в сърцето ми?ОБИЧАМ ТЕ, МАМО! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Честит празник, скъпа и всичко най-най!Палав блясък в очите ти нека да играй!Доволна и happy остани от начало до край!Казано на кратко: продължавай да бъдешот всички ПО-ПО-НАЙ! ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ, МИЛА МОЯ!Знай, че за теб съм готов на всичко!ОБИЧАМ ТЕ!