Послания от отвъдното / An American Haunting 2005

1
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Послания от отвъдното / An American Haunting 2005

    Заснет по истинската история за единственият случай в САЩ, история коментирана и документирана многократно от 1820г. насам, при която дух причинява смъртта на живо човешко същество.

Режисьор и сценарист на продукцията е младият канадец Courtney Solomon, който е разполагал с бюджет от 14 млн. долара да екранизира проекта си. В An American haunting, един филм, от който направо ще ти се изправят косите и ще сънуваш кошмари, са взели участие звездите Donald Sutherland и Sissy Spacek. Тяхната драма настъпва, когато в семейната им ферма започват да се случват странни неща. Ситуацията излиза извън контрол, когато става ясно, че причината е в наличието на враждебен дух, който ги тероризира и им подсказва, че скоро някой от тях ще умре. Действието се развива в малко градче в края на деветнадесети век. Един ловец вижда огромен черен звяр да изчезва в мъглата. По-късно тайнствена сила посещава къщата и се случват странни неща – чуват се призрачни звуци,тропат врати и прозорци, а дъщерята на ловеца е мятана във въздуха и изтезавана. Всичко това на фона на ужасяваща, зловеща музика.

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.