Колекция от ученически БиСеРи

51
Добави коментар
joe_dou
joe_dou

Ученически –––––– – Балканджи Йово е жестоко и ситно накълцан от злите турци… – Кирил и Методи са двама братя блезнаци, единият от които е кръгъл сирак. – Баба Илийца бръкнала в пазвата си, но там не намерила нищо освен малко сухи корички. – Лодката плавала по живописните брегове на реката. – Турците налитали на българите, като лешояди на мърша. – Ахил е с големи и силни ръце, космати гърди и атлетично тяло. Хектор е обратен…. из съчинение – На луната живеят лунатици. Из съчинение по литература в 3-ти клас.

– Монахът предложил на баба Илийца да пренощува в манастира, но тя си мислела за младия юнак, който я чака в храстите и отказала. – Този държавник отива да инквизира житцето на бедния народ. – В. Левски ходи из страната гол и бос, за да възбужда народа. – Окръжността е кръгла линия, без ъгли и затворена, за да не се вижда откъде започва… – Охлювът е едновременно и мъжки и женски, но не може да се възползва от това… – На брега доячката дояла крава, а в реката всичко се отразявало наопаки. – Христо Ботев налял туба бензин в огъня на революцията със своята поезия… – Пирамидите са се състояли от помещение за покойника, земен ресторант и множество коридори, за объркване на учените… – Карл V е роден при леля си, защото майка му тогава не била там… – Когато барометърът е променлив, времето не знае какво да прави…

––––––––––––––––––––––––––––––

Учители ––––-

– Новата учителка: Недей псува! Eбах ти възпитанието! – Иване, това там, дето си го държиш отдолу, го извади и ми го дай в ръката! – Който отсъства – да си вдигне ръката! – Тая гъба, нашарена с всякакви чернилки, като я метна по теб, ще те маскирам като коминочистач. – Запишете 1-ва чочка- (вместо точка: в час по математика) – Вие се смеете и аз се смея, но утре ще си разменим ролите! – Ти, плювай дъвката, да не я плювам аз! – Последните два чина да излязат моментално, а утре да доведат и родителите си! – Колежки,вие не разбрахте ли,че с уста ще си изкарвате хляба? – Иване,скоро не съм те виждала как изглеждаш на фона на дъската. – То е ясно, че средната отсечка е успоредна на полусбора… – Не чувам вдигнати ръце! – Преди да излезете, ще излижете стаята от хартийките!

За още гласувайте и поствайте! :))))))

 

ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Колекция от ученически БиСеРи – 4.3 out of
5
based on
6 votes