Инициативата Business Booster ще помага на програмисти да стартират бизнес

6
Добави коментар
aurora
aurora

Инициативата Business Booster ще помага на програмисти да стартират бизнес

10/03/2011 10:18

Сподели: 
В Svejo
В Twitter

Иновативна бизнес инициатива за млади и предприемчиви хора – „Business Booster“ – стартира софтуерната компания Insitex, съвместно с OnTarget Training – център за обучение в областта на информационните технологии.

„Business Booster“ има за цел да даде шанс на млади специалисти в областта на разработката на софтуер да започнат собствен бизнес с подкрепата на стабилен бизнес-партньор. Инициативата предлага бизнес старт по утвърден и работещ печеливш бизнес – модел, с възможност за работа по дългосрочни проекти на световно-известни клиенти. За младите предприемачи се осигуряват още всички необходими за развитие на бизнеса условия – офис, ИТ оборудване, телекомуникационни и административни услуги и др.

Кандидатите трябва да бъдат мотивирани да започнат и развиват свой собствен бизнес, да имат необходимите познания в областта на програмирането и разработката на софтуер, както и хъс да участват в създаването на качествени високотехнологични продукти, които ще се ползват от милиони потребители по цял свят. За одобрените екипи е предвидено безплатно обучение в областта на бизнеса и технологиите, осигурено от OnTarget Training.

Още:

програмист,

софтуер,

софтуерен бизнес,

стартъп,

insitex,

ontarget training,

предприемач

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
blog comments powered by Disqus