Как да носим широки панталони с висока талия

1
Добави коментар
juliak
juliak

Панталоните с разкроени крачоли могат да бъдат доста подли приятели, особено ако не си 178 см висока. Но не се стряскай, всеки може да носи този безвременен силует, ако го прави правилно.

Но ако има едно единствено нещо, което трябва да запомниш преди да затвориш тази страница, това е Размерът е най-важен. Панталоните трябва да са ти точно по мярка на талият и ханша, преди да се разперят в широките си крачоли.

Опитай с по-лек вариант и постепенно разширявай диаметъра, но не прекалявай – все пак се стремим към шик, а не към цирк.

1. Носи колан, с който да подчертаеш талията.

Jason Wu, Derek Lam пролет-лято 2011

Само защото си с широки панталони, това не означава, че трябва да изглеждаш по-пълна, отколкото си. Слагайки колан, ти подчертаваш талия и при всички случаи създаваш един много по-женствен силует. Без значение, дали е широк или тънък, вариантите ти са безкрайни.

2. Повече женственост отгоре

Marc by Marc Jacobs, Monique Lhuillier пролет-лято 2011

Един от любимите ни начини да носим панталони с висока талия и разширяващи се крачоли е с прозрачен топ. Нещо прилепнало, може би с дантела ще омекоти визията и я прави много шик. А малкото плът, която се показва, те прави много секси, без да губиш развлеченото усещане.

3. Опитай гащеризон

Haider Ackermann пролет-лято 2011, Nicole Miller pre-fall 2011

Ако имаш опит в носенето на гащеризони, те са страхотни за експерименти с разкроени крачоли. Всичко, което се
изисква от теб да подбереш правилните аксесоари. Опитай с модел, който е прилепнал в горната си част и се разширява надолу.

4. Пробвай с дълго сако

Stella McCarney, Michael Kors пролет-лято 2011

Няма нищо по изискано от дълго сако, комбинирано с разкоени панталони с ръб. Независимо дали ги носиш в монохромни цветове или в контрастни аутфити – това е визията на смелата жена. Но задължително ги носи с високи токчета, освен ако не си 178 см висока.