Кардашиян най-секси в света

43
Добави коментар
krisi_d
krisi_d

четвъртък, 10 мар 2011 г. 11:21 ч.

снимки: monitor.bg и интернет

Мечтата на много мъже по земното кълбо, Ким Кардашян, може да се похвали със завидната чашка D и покана за участие в мафиотски филм.

На Ким Кардашян не й липсва нищо, защото има всичко – здраве, пари, любов, слава и инфарктна физика, като последното личи особено отчетливо от новата й фотосесия за мъжкото списание FHM, което я избра за жената с най-красиво тяло в света.

Изданието за втори път предоставя страниците си на прелестите на актрисата, моделка и телевизионна водеща, която оставя читателите със зяпнала уста заради съвършените си форми. През април миналата година тя направи първата си фотосесия за FHM. Междувременно стана ясно, че мечтата на Ким Кардашян да стане филмова звезда е на път да се сбъдне. Тя беше поканена да участва във филм, посветен на живота на един от най-големите мафиотски босове в САЩ – Джон Готи. Риалити звездата ще се превъплъти в образа на една от дъщерите му, която също се е казвала Ким. Лентата за мафиота ще е биографична, което автоматично означава наситена с мафиотски интриги, престрелки, насилие, италианска кухня и подобни.