Сексът с гимнастичка – истински рай

4
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Тука няма „Ама не мога да се извия така!“ – тя може всичко, важно е само…

Всички гимнастички по цвички! Май единствената умна реплика на Михаилчо а.к.а. Мишо Шамара а.к.а. Биг Ша! И понеже един верен читател, хер Кирилов, ни присети за великото чудо, а именно – гимнастичките, решихме да се поразровим защо аджеба всички толкова им се радват, пише men.bg.

Всички пози

Тука няма „Ама не мога да се извия така!“ – тя може всичко! Важно е само така да успееш да я омаеш, че и да иска всичко! Тогава вече си много близо до нашата представа за пълно щастие.

Яйца и секс

Тя може да ти пържи яйца, докато ти си я клатиш най-елитно на задна! Или да прави палачинки! Или кюфтета! Изобщо, въпросната й гъвкавост позволява да се занимава спокойно с нещо, докато бясно я подпецкваш. Давай, давай! (Дори тя в момента да се прави, че не забелязва усилията ти, докато подправя манджата на вкус…)

В куфар

Сега, ако ще я водиш някъде на екскурзия, няма смисъл да й взимаш билет – сгъваш я в един куфар, като оставяш откъде да диша и готово. Важно е полетът да е кратък, ‘щото ако например смяташ да я клатушкаш с влак 111 часа, няма да оцелее въпреки страшното си телце!

Малка и тясна

Точно така, повечето гимнастички са маломерни и най-често доооста теснички. Една наша позната, която е точно 39 кг, ако можеш да си представиш… Но това е частен случай, разправяме ти го просто, за да ни се дразниш!

Ентъртейнмънт

Скучно ти е, не можеш да го вдигнеш, любимият отбор е загубил – намираш подходящата музика и настойчиво я увещаваш да врътне някаква волна композиция с лента и топка, а защо не и с твоята бухалка?!

Пере, чисти, духа

По-сложен вариант за наистина напреднала гимнастичка – с крак действа с мопа, с ръка натиква мръсните ти боксерки в пералнята, а устенцата й са заети с най-важната дейност на света – твоята гордост! Ето, има рай!

15/03/2011