Не дават на варненка да си намали бюста

8
Добави коментар
user24
user24

сряда, 16 мар 2011 г. 14:59 ч.

Надя Убчева, позната на публиката от изявите и в спорта тенис на маса, е причината общественото недоволство да се надигне… По-точно не личността на нашенката, а гърдите й.

Добра вест за българския спорт и най-вече за българските мъже долетя от Варна. Една от нашенките с най-голяма гръдна обиколка (125 см) – състезателката по тенис на маса Надя Убчева, реши да не намалява бюста си. Тя се беше решила на операция, за да й е по-лесно в спорта.

След тъжната за феновете новина във варненския „Позвънете: ВестникЪт“ обаче се надигна мощна вълна на протести срещу посегателството срещу двете прелестни образувания.

„След като излезе статията, всеки, който ме видеше, ме караше да не си намалявам бюста. Реших, че това е сериозно начинание и е по-добре да се откажа. Като цяло хората ме приеха много добре, след като ме видяха в медийното пространство. Не очаквах чак толкова голямо внимание. В крайна сметка реших да се съобразя с мнението на хората. Затова искам да им кажа – спокойно, няма да се подлагам на операция“, сподели Убчева.

Надя призна, че гърдите продължават да й пречат за тениса, но пък за външния вид помагат.

„Всички се радват за моето решение да не си правя операция на гърдите. Момчетата са особено ентусиазирани, но не и прекалено нахални“, каза Убчева.

BLife.bg