SEO Оптимизация SEO Услуги и изработка на SEO Friendly Уебсайтове

9
Добави коментар
Barmolino
Barmolino

По-долу е списък с думи и правила,чрез които можете да разберете дали вашия уеб сайт е съобразен с основните Топ съвети за SEO Оптимизация на страниците ви, включително съществуващи, главни страници и помощни.Тук ще изброим няколко  основни фактора по които можете да се убедите,че вашия уеб сайт е правилно SEO Оптимизиран и подготвен за потребителите и търсещите машини в интернет.
URL Адрес на вашия уеб сайт:(URL address)

Вашите ключови думи винаги трябва да са възможно най-близко да вашият URL.

Пример:

http://yoursite.com/yourkeyword  е перфектния вариант за вшите ключови думи и тяхното разположение

Сайтове със дълга и многознакова структура на URL-а  не са SEO приятелски настроени

http://yoursite.com/php,js,1,2,3,4,5,67, и т.н не са приемливи и не помагат особенно за вашата SEO Оптимизация
Заглавие на сайта (site title):
Заглавието трябва да е между 10 и 50 символа и включва една или няколко ключови думи които описват най-точно с какво се занимава вашият уеб сайт.
Мета тагове за описание на страници (Description meta tags):

Мета таговете за описание на страница трябва да се поставят точно и правилно и най-вече описателно,за какво точно се отнася тази страница.

В мета таговете за описание на дадена страница трябва да се съдържат една или две от по-важните ключови думи.

Мета ключови думи (meta keywords):

Най-често мета ключовите думи се поставят в дадена страница,  за да се покажат всички най-важни ключови думи,които се отнасят до съдържанието на тази страница.Не е хубаво да се включват ключови думи които не се съдържат в съдържанието на страницата за която поставяте тези мета ключови думи.

Гъстота на ключови думи (keyword density):
Вашето съдържание трябва да бъде съставено от всички ваши ключови думи и друг текст. Общата гъстота на ключовите думи (всички ключови думи) трябва да е около 12% което е максималната сума, която следва да се стремите да поддържате за вашите страници, ако надвишавате това вие може да попаднете в спам списъка на Google за гъстота и наличие на ключови думи на дадена страница.Всичко по-малко от 4% се очаква да доведе до добър резултат. Гъстотата за една ключова дума трябва да бъде между 1% и 6%. 1% е прекалено ниска,а 6% малко прекалено висока.Когато е възможно поставете си цел за около 4% с основната дума и 3% със средно следващи ключови думи. Това е баланс, който изисква много внимателно обмисляне и пресмятане. SEO експертите са по-квалифицирани в този фин баланс и вие трябва да се консултирате по този въпрос.
Основни заглавия (H1 и H2 тагове):
По-голяма тежест се дава на ключови думи, които се съдържат  в H1 и H2 заглавия и подзаглавия на страница.
Форматирането на текст или поставянето на ключови думи и фрази като подчертан текст,наклонен и удебелен шрифт:
Поставяне на ключови думи по този начин не може да помогне кой знае колко за подобряването на вашия сайт и спомагането за правилно четене на алогритъма чрез който търсачките индексират вашите страници, но като цяло, ако поставяте вашите ключови думи и фрази по този начин,това може да донесе някои положителни резултати при търсенето на вашия уеб сайт.
Начало на съдържанието ви:
Колкото по близко поставяте вашите ключови думи в началото на вашата страница и вашето съдържание толкова е по добре.Опитайте се да поставите вашите основни ключови думи в началото на всяка страница в първите няколко изречения като се опитате да спазите правилата за гъстота на ключови думи на вашите страници.Опитайте се да поставяте също така няколко ключови думи и в последните няколко изречения.

Ключови думи и фрази като изрази:

Ако сте се избрали Уеб Дизайн като ключова дума или фраза опитайте се да държите думата разделена ,противното не е вредно но по голям ефект се забелязва, ако думите са разделени и най-големи ползи се взимат ако тези ключови думи или фрази се използват като изрази или даже заглавия на страници,статии и новини на вашия уеб сайт.

Поставяне на алтернативен текст във вашите снимки:
Поставяйте вашите ключови думи или фрази във вашите снимки,като винаги трябва да бъдете сигурни,че текста който поставяте в снимката трябва да бъде свързан със самата снимка и да дава точна информация за какво е самата снимка и с какво тя е свързана с вашата страница в която поставяте тази снимка.

Ние от bgseo сме написали тази статия, за да помогнем на нашите читатели и клиенти  в Мрежата да разбират по-добре Интернет,термините  и уеб приложенията,които се намират в интернет.

Копирането на тази статия или използване на части от нея става само след писменно разрешение от екипа.
Можете да поставите обратен линк към тази статия със заглавие 10 SEO правила и  този  URL адрес http://bgseo.info/10-seo-rules/ или да използвате формата за контакт ако имате въпроси.

Тази статия е със защитени авторски права © bgseo.info