Столичани в повече / 2011

2
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Столичани в повече / 2011

    Сериалът пресъздава съвременния живот в едно софийско предградие, като проследява драматичните и не по-малко комични отношения между две големи съседски фамилии. Щастието за едното семейство задължително означава нещастие за другото. Безценна историческа находка провокира мечтите за бързо забогатяване и изостря съревнованието между двете фамилии. Интригите, алчността, корупцията, завистта, но също така и смелостта, романтиката и веселието са неизменна част от живота на героите всеки ден. Когато обаче немислимата любов се случи, идва сблъсъкът с разума, честта и семейното щастие и историята тръгва в неочаквана посока.

Държава:

  България

Година:  
2011

Времетраене:  
50 мин.

Жанрове:  
Сериал   
Режисьор:  
Виктор Божинов ,  Александър Косев 
В ролите:  

Стоянка Мутафова ,  Иван Юруков ,  Виолета Марковска ,  Любо Нейков ,  Кръстьо Лафазанов ,  Силвия Лулчева ,  Албена Павлова ,  Ева Тепавичарова ,  Руслан Мъйнов ,  Христо Гърбов, Ненчо Илчев, Васил Драганов, Мина Маркова 

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.