Бъгове и недоразумения: Маг Сибила = Бах Дибила

11
Добави коментар

„Екстрасенсите“ и техните удивително семпли сайтове са идеалният източник за пълнене на bugs-bg. Маг Сибила е сред най-нахалните „ясновидци“ при търсенето на екстрасенс в Гугъл. Ето защо реших да разпердушиня първо нейния сайт. Като за начало й се възхищавам, че е успяла да намери начин за реализация дори с покъртителния си външен вид, а още по-респектирана съм от нещата, с които успява да точи пари от хората. Вижте сами:

Има си и секция, в която е набутала трите си телевизионни интервюта, само че това на БТВ нещо отсъства. Моето предположение е, че горкото БТВ е изтрило тази част от паметта си в опит за самосъхранение и оцеляване.

А сега и любимата ми част. Маг Сибила е сложила раздел за „отзиви“, в който има цяло едно писмо, което с абсолютен успех мога и аз да напиша за своя блог. Писмото е удивително и всеки трябва да си има такова и да го сложи в директорията си с МИЛИАРДИ отзиви:

Даже се вдъхнових и реших и аз да си направя раздел за отзиви, но още докато си го мислех, получих първото писмо. Публикувам го веднага:

Целенасочено оставям това деликатно лого на Виваком в горния ляв ъгъл на писмото, защото току-виж са решили да ми бутнат някой лев, като ми гледат (за пореден път) блога.

П.П.: Пешо, блогът ми е поласкан.