Dreem Personal – безплатна информационна система за управление на бизнеса

5
Добави коментар

Dreem Personal – безплатна информационна система за управление на бизнеса

Dreem Personal е интегрирана информационна система за управление на бизнеса от Униконтсофт, която е напълно безплатна може да се ползва от един потребител и с една база данни. Това я прави изключително подходящ продукт за малки фирми, които нямат необходимите средства за инвестиции в информационнен софтуер. Програмата е с удобен потребителски интерфейс и се откроява с функционалност и качество сред другите безплатни продукти на пазара.
Внедряването и настройата на системата са най-сложната част от реализирането на един информационен продукт. При Dreem Personal те са максимално опростени като за това не се изискват кой знае какви специални умения. Това дава голямо предимство на приложението и го прави достъпно до широк кръг от потребители. Разработчиците поддържат Suppotr forum (форум за консултации и поддръжка), където всеки решил да използва продукта, може да получава абсолютно безплатно консултации и поддръжка относно всичко свързано със системата. Това е второто голямо предимство , което прави Dreem Personal подходящият за вас продукт. Всеки, който желае може да използва и поддръжка по телефон и на място, според тарифите на фирмата.

Системата се състои от три основни части:

* Търговска част за управление и контрол на бизнес процесите във фирмата. Предназначението на модула е да управлява работните процеси зададени предварително и организация на документооборота. Изпълнява ролята на складов софтуер с подсистеми: покупки, продажби, фактуриране, касови документи, складови документи, банка. Системата дава възможност за директни продажби, продажби с отложени плащания (падежи на плащания), продажби на стоки чрез консигнация и др.

* Финансови анализи, бюджетиране и планиране. Основното предназначение на системата е да обслужва мениджмънта на организацията и да спомага за вземане на управленски решения. Чрез набор от различни справки като Картон на контрагент или Картон на продукт/материал, Гросмарж на продажбите, Гросмарж по контрагенти или Гросмарж по продукти/материали и др., системата Dreem дава възможност да бъде направен подробен анализ на минали периоди и съответно планиране на бъдещи.

* Счетоводна част за данъчни цели. Предназначението на системата е за водене на данъчното счетоводство на организацията и е тясно свързано със системата за управление на бизнес процесите. Интегрираното счетоводство позволява бързо и лесно въвеждане на счетоводни данни за данъчни цели, като тези от търговската системата се въвеждат и осчетоводяват автоматично. Системата може да изпълнява ролята на пълноценен счетоводен софтуер за счетоводни къщи, като всяка фирма се води в различна база.

По-високите издания на системата са:

Dreem Professional – притежава функционалността на Dreem Personal и дава възможност за работа с множество бази данни, но от един компютър.

Dreem Enterprise – притежава функционалността на Dreem Personal и дава възможност за работа с множество бази данни и множество потребители свързани в мрежа.

Благодарение на чудесната работа на екипа на Униконтсофт, дори микро фирмите в България могат да се възползват от ползите, които им дават професионалните интегрирани информационни системи а именно:

* Подобрява се конкурентоспособността на компанията
* Улеснява се организацията и управлението на данните и документите във фирмата
* Подобрява се обслужването на клиентите
* Увеличават се значително възможностите за анализ и планиране
* Подобрява се ефективността на управлението
* Минимизира се рискът от грешки в документо оборота и риска от загуба на информация

Повече информация относно Dreem Personal и разработчиците му можете да получите на адрес: www.unicontsoft.com