Трансексуалната Лолита Екзотик: Ще се върна на сцената /видео/

10
Добави коментар
krisi_d
krisi_d

четвъртък, 31 мар 2011 г. 12:22 ч.

Тя е от Ботевград, но преди 2006-та е бил Той. Преди четири години прави парчето „Защо ме търсиш“ и родните фенове на поп фолка разбират за съществуването на транссексуалния Ерик Екзотик. Клипът и днес продължава да се върти в интернет, макар че изпълнителката не желае много да си спомня за този период от живота. Открихме Ерик, с ново име Лолита в родния Ботевград и се наложи да я (го) убеждаваме за това интервю, защото тя (той) не смята, че в момента има какво да каже. Оказа се обаче, че не е така.

Как се роди името Ерик Екзотик?

Не знам – просто така ми дойде. Не искам на този етап обаче да издавам истинското си име и години. Освен това изглеждам доста по-различно отпреди, смених имиджа. С дълга, черна коса съм и трудно бихте ме познали сега.

Кое наложи тази промяна?

Ами смених си професията. Започнах да танцувам в нощни барове.

И се отказахте от музикалната кариера?

Не, но тогава не се получи това, което исках, съвсем друго нещо очаквах. Феновете ме приеха добре, но това за мен не е от значение. Аз имах мечта, сбъднах я – това е. Тя започна и свърши с една песен. Е, направих и втора, но още не е клипирана. Ако заснема изобщо видео, то ще съм с тотално променен имидж по моя идея, за стайлинга си също се грижа аз.

А ще промените ли стила музика?

Не, пак ще е поп фолк и то нещо, което ще шокира….

Подобно на Деян Неделчев може би?

Не, по никакъв начин не си приличаме. Доста сме различни – аз смятам да се появя в женски вид.

Вие май просто се забавлявате и не се взимате насериозно…

Да, точно така. Аз съм финансово независима и доста различна отпреди. Имам си богат приятел, който живее в чужбина и той ме подпомага.

Минахте в женски род……всъщност как предпочитате да ви определят – транссексуален, травестит?

ТранссексуалнА, но най-добре е да ме наричате Лолита Екзотик.

Но Лолита е тийнейджърка…

Знам, това няма значение – името не означава нищо- просто псевдоним.

Защо и как решихте да влезете в образа на жена?

Стана 2006 година. Почувствах го и го направих. Малко след това започнах да се обличам така и в живота, не само на сцената. Хората ме приемат нормално. Пяла съм и в София два пъти без никакъв проблем. В Ботевград, откъдето съм, също ме възприемат добре. Дори сега бих приела покани за участия. Мисля, че съм достатъчно атрактивна и правя добро шоу.

Разкажете ми нещо за живота си преди 2006-та?

О не, всичко това е зад гърба ми, част от друг живот и не ми се говори.

Но феновете ви във „Фейсбук“ също се интересуват и най-вече от това кога ще се върнете…

Дори не зная за тази група, не ме интересува честно казано. Имам намерения да се върна на сцената, но не знам кога ще стане и това е единственото, което мога да кажа на този етап.

Яна Донева, Всеки ден