Под светлините на прожекторите – новата реклама на Fibank

9
Добави коментар
GaN
GaN

Рефлектори старателно насочват и разсейват светлината от прожекторите. Микрофони улавят преговаряните много пъти думи на актьорите. Камери, умело направлявани от снимачен екип, улавят и най-леките движения в притихналата зала.

Да снимаш рекламен клип е истинско удоволствие – една въздишка на удовлетворение и гордост след дългите часове, посветени на идеята и нейното изглаждане, оформление на сценария и избор на най-подходящия екип. А един специален продукт – кредитната карта MasterCard YES – изисква и специално внимание.

Така на снимачната площадка се срещнаха прославилият България на футболния терен Димитър Бербатов и участвалият в редица холивудски продукции английски актьор Бен Крос. В приятната обстановка на The Residence Club те се надпреварваха в наддаването за картина на Салвадор Дали, а в центъра на вниманието беше MasterCard YES – картата, която създадохме, вдъхновени от възможностите на новите технологии и удобството на безконтактните плащания.

Но MasterCard YES е не просто кредитна карта. Тя е елегантен ключ към клуба на избраните клиенти. И съвсем скоро, когато сме готови с рекламния клип, ще ви разкажем повече.

А тук можете да разгледате няколко от кадрите, които направихме, докато снимахме клипа. Специално за вас, нашите интернет приятели, сме подготвили и изненада – три тениски с подписи на звездите от клипа. Вижте снимките и ще разберете как можете да спечелите една.

*Автор на снимките е Маги Скорчева