Модни тенденции за Пролет-Лято 2011: Сексапил на една кука

10
Добави коментар
fashionbg
fashionbg

Модни тенденции за Пролет-Лято 2011:
Сексапил на една кука

Светлана Видинска

Ако мислите, че плетивото на една кука се крие в бабината ракла, хвърлете поглед към модния подиум. Рокли, чанти и сандали, плетени на ръка, са новата любов на Dior, Celine и Ferragamo. Разголени, вълнуващи, секси и на една ръка (или една кука) разстояние от плажа и морето, те са най-горещият хит за Лято 2011. Същото се отнася за банските от макраме – онази странна плетка от бримки и възли, измислена от старите рибари. Е, може да не стават за плуване, но за разходка с яхта – със сигурност.

Aко търсите изход от това (о)плетено положение, защо не опитате с ослепително бялата къса рокля на Julien MacDonald, „съшита” от корабни въжета и рибарски мрежи? Идеална е за бягство на самотен остров! И цикламената рокля от тюл и макраме на Christian Dior води парада на още по-смели полички от многобройни възли и ресни към поредната екзотична дестинация. Плажната рокличка – къса като лятна нощ и с цвят на горещ пясък, е любима дреха на Gucci това лято. Комбинира се с чанта и сандали – също от макраме, кърпа за глава и най-вече хубав тен. И от Ferragamo побързаха да си оплетат кошницата, т.е. чантата, като аксесоар за вдъхновени от ерата на 70-те рокли на една кука. Плетени топове в комбинация с бели „капитански“ панталони от Celine също връщат времето назад, към златните години на Сен Тропе.

Нищо не е по-актуално от макси роклята… освен макси роклята на една кука. Дълги до петите модели на Emilio Pucci и Malandrino са родени от съвършената игра на бримките и нищо чудно на етикета им да пише „Безценно!“.

Не от жега, а от нежност ще ви разтопи Jen Kao с леки сандали, оплели фина паяжина около глезените. Gucci обува лятото в ботуши от макраме – отворени на пръстите и с ток, тънък като стрела на Амур, те са с една дума ГОРЕЩИ.

A вие избрахте ли своя модел? Ако ви омагьосва и вдъхновява е повече от сигурно – живеете в (п)летен свят.

СНИМКИ
1- Julien MacDonald
2- Christian Dior
3- Christian Dior
4- Gucci
5- Celine
6- Malandrino
7- Roberto Cavalli
8- Emilio Pucci
9- Jen Kao
10- Emilio Pucci
11- Salvatore Ferragamo
12- Gucci

http://www.fashionising.com