Рут Колева: Миро е боклук, да ходи да прави свирки!

5
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Рут Колева нарече Миро “боклук”, “тъпо копеле” и го прати да прави свирки!…

Младата певица предизвика огромен скандал след лично мнение, което сподели с приятелите си във Фейсбук по адрес на колегата й Миро.

Тя директно обявява изпълнителя за „боклук“ и на английски допълва: „Miro you stupid bastard“ (Миро, ти си тъпо копеле!“) и „He can go suck a dick“ („Да ходи да го духа”).

„Милите“ думи на Рут Колева по адрес на Миро са повлияни от интервю на певеца, в което той казва: „Аз съм млад, здрав и богат, другите да се оправят“.

В скандалния фейсбук-спор се включва и певецът Дамян Попов, който се изявява в защита на съгражданина си. Ексайдълът заяви, че Миро „има за какво да демонстрира подобно самочувствие“. Освен това той не смята, че подобни коментари трябва да идват от страна на колеги.

Към момента „благоприличният“ диалог е изтрит, но на стената на певицата пише следното: „Драги ми неприятелю във Фейсбук, не сме скандални а просто хора с мнение, както трябва да бъде всеки себе уважаващ се, млад човек в тази държава“ (оригиналният правопис е запазен – бел. ред.). Досие: Младата поп-соул надежда Рут Колева явно залага на скандала, за да стане известна. Преди време в Нета си появиха нейни шокиращи голи снимки. След това участничката в “Евро БГ-визия” беше обвинена, че песента й „Fever„ е силно взаимствана от “Can`t Stop Moving” на Sonny J.

БЛИЦ

05/04/2011