Ново в Electron.bg: звукови електрически четки за зъби PHILIPS Sonicare с избелващ ефект!

9
Добави коментар
Wearwolf
Wearwolf

Electron.bg въведе на продажба звукови електрически четки за зъби PHILIPS Sonicare с избелващ ефект. Един детски и два модела за възрастни, както и накрайници за тях могат да бъдат закупени онлайн.
Системата Sonicare създава маховидни движения на косъмчетата на четката, за разлика от другите електрически четки, които създават кръгообразни движения. Благодарение на маховидното движение на косъмчетата, патентованата амплитуда на отклонение и 31 000 махове в минута, Sonicare създава динамична активност на флуидите. Така комбинацията от паста за зъби, слюнка и мехурчета въздух може да премине през междузъбните пространства и пародонталните джобове. Тази смес е богата на кислород и при контакта унищожава анаеробните бактерии, причина за много зъбни проблеми. Със специалното си действие електрическите звукови четки за зъби PHILIPS Sonicare превъзходно почистват зъбната плака, намаляват заболяванията на венците, като същевременно са нежни към зъбите и венците. Специалната система Sonicare не може да нарани венците Ви и не причинява кървене, дори да имате пародонтално заболяване или чувствителни зъби. Sonicare премахва ежедневните оцветявания по зъбите, причинени от употребата на кафе, чай и цигари. След започване на употрба на PHILIPS Sonicare, зъбите възвръщат естествената си белота до 28 дни. Електрическите звукови четки за зъби PHILIPS Sonicare предотвратяват развитието на гингивит и задълбочаването на парадонтит (парадонтоза).
Моделите звукови електрически четки за зъби PHILIPS Sonicare можете да разгледате от [ТУК].

Electron.bg доставя звуковите електрически четки за зъби PHILIPS Sonicare за цялата страна при срокове от 1 до 3 работни дни(в зависимост от адреса). При покупка
потребителите са защитени с две годишна гаранция от производителя.

За
комплексни и многобройни покупки Electron.bg предлага на клиентите си
Пресонална Повече за Вашата Пресонална можете да научите от [ТУК].