Стабилни зъбни протези? Да, с импланти!

24
Добави коментар
MedicalDent
MedicalDent

Стабилни зъбни протези? Да, с импланти!

В живота на всеки човек, рано или късно, настъпва загуба на един или няколко зъба. Обикновено с напредването на възрастта, се увеличава и броят на загубените зъби. Много често хората от „златната възраст” губят всичките си зъби и им се налага да носят протези. Носенето на протези почти винаги е свързано с дискомфорт по време на хранене, който идва от не достатъчната стабилност на протезата. Широко рекламираните гелове, които се използват, за да държат протезата неподвижна, не са най-доброто и сигурно решение.

Съвременното ниво на стоматологията е превърнало поставянето на нови зъби – импланти, в рутинна процедура. Когато липсват зъби, костта започва да се стопява. Установено е, че имплантите спират този процес. Имплантите притежават много предимства – заместват липсващи зъби, без да се пилят съседни здрави зъби, каквато е практиката при поставянето на коронка или мост; премахват неудобството при носенето на частични протези, а при целите – осигуряват стабилност и сигурност.

У нас, за съжаление, все още малцина се подлагат на тази услуга, заради непосилната за повечето пенсионери цена. 

Затова ние от Център по Имплантология и Естетична стоматология Медикъл Дент – дентална клиника с дългогодишен опит в поставянето на импланти –  сме убедени, че нашите по-възрастни близки заслужават достойни старини и качество на живот, което съвременната стоматология отдавана предлага на гражданите от развитите страни. 

Пакетната услуга – фиксиране на цяла протеза върху два импланта – която предлага Медикъл Дент, е съобразена напълно с възможностите на възрастните хора.

Лечението с импланти е с предсказуем и надежден резултат. Материалите, от които се изработват, са биологично поносими и изцяло в хармония с човешкия организъм. Зъбните импланти имат дългосрочно функциониране и могат да служат цял живот като подобрят значително качеството на живот, самочувствието и усещането за собствени зъби.