Румен Георгиев: Не съм бил жиголо

1
Добави коментар
user24
user24

петък, 8 апр 2011 г. 12:12 ч.

На гости в „Сладки приказки“, в сутрешния блок на ТВ 7, беше Мистър България 2005 Румен Георгиев – личност, която от доста дълго време е в медийно затъмнение.

Румен разказа, че причината за това е, че от  две години живее в Италия, където е намерил жената на живота си и вече е щастлив татко на момченце на  име Тони. Със своята любима са се запознали във фитнеса, тя е доста по-голяма от него, но това не го притеснява и кара да се чувства „мъж под чехъл“. Не пожела да разкаже подробности около това – каква е по националност, каза само – европейка. ‘Обичам да и правя романтични изненади“, сподели Румен.

Той е от бащите, които прекарват по-голямата част от ежедневието си отдадени изцяло на грижите за детето!

От два месеца е отново в България, за да започне бизнес, който не е свързан с професията му на модел, която за него е изчерпана.

Плановете му са да остане у нас и през летния сезон, за да се позабавлява с приятели, които отдавна не е виждал! Може би малко или много семейния живот му натежава и има нужда да разпусне в приятна комапния.

На слуховете от жълатата преса, че изкарва крупни суми работейки като жиголо, той погледна с насмешка и отрече.

„Никога не чета какво пишат вестниците. От приятели и познати научавам това-онова, но не ме интересува. Това са абсолютни измислици. Никога не съм бил жиголо и не съм работил като сервитьор“, поясни Румен.

BLife.bg