екопродукти, екопрепарати, екологични, почистващи и перилни препарати, пране, почистване, екология, замърсяване, повърхностно…

2
Добави коментар
nina_w
nina_w

BALAKRYL UNI Lesk – универсална водоразредима акрилатна боя гланц – пастелно сив – 0.700 кг. каталожен номер: 190101V2068 нетно тегло: 0.700 кг. продукта не е в наличностЦена: 15.90 лева За поръчка, моля, свържете се с настелeфон: 02 / 868-31-23мобилен: 087 8621509

BALAKRYL UNI Lesk
– универсална водоразредима боя на база кополимерна акрилатна дисперсия със специални добавки, пигменти и пълнители.
УПОТРЕБА: За екстериорни и интериорни покрития на всички видове дърво,фурнировани плоскости, мазилки, бетон, азбестоциментови плоскости и др. Подходящ е и за покрития върху метални основи, предварително обработени с грунд, напр. БАЛАКРИЛ Антикор V 2026, ОКАПОЛ Праймер V 2003 или ДИСКОР V 2076. Също така е подходящ за боядисване на отоплителни радиатори.
ЦВЕТОВА ГАМА:  0101 пастелно сив

ДОПЪЛНИТЕЛНИ: Подуктът подлежи на тониране по системата RAL и NCS.
КАТАЛОЖЕН НОМЕР:1901010700V2068
РАЗФАСОВКА: 0.700 кг.
 

За производителя:
„БАРВИ ТЕБАС“ ООД е един от най-големите производители на водоразредими бои в Република Чехия. Продукцията на фирмата е около 2500 тона годишно, което я нарежда на пето място между производителите на бои в Република Чехия.

Ключов продукт на предприятието е универсалната акрилатна боя БАЛАКРИЛ УНИ Мат V 2045, която благодарение на качествата си е най-продаваната универсална водоразредима боя на вътрешния пазар. Тя е удостоена със сертификат за качество Czech Made.

Основна философия на цялото предприятие е усъвършенстване на съществуващите продукти и разработка на нови бои, отговарящи на изискванията на клиентите, в собствен център за развойна дейност, който е един от най-големите в Република Чехия.

„БАРВИ ТЕБАС“ полага максимално усилие за опазване на околната среда и произвежда само безвредни продукти. Тази насока се подкрепя с 18 продукта, които са удостоени с марка „Екологичен продукт“.

За високото качество на продуктите от серията БАЛАКРИЛ свидетелстват както положителната оценка от потребителските тестове, така и редица награди от специализирани панаири и изложения.

 

Сред по-значимите сертификати и атестации за продукцията на Барви Тебас са:
ISO 9001 – международен сертификат за качество и заприложение на система за управление на качеството;
ISO 14001 – медународен сертификат за приложение на система и правила за въздействие върху околната среда (Environmental Management System)
Сертификат съгласно закон 22/77 Сб. на Република Чехия, че отговаря на техническите изисквания за използване като строителен материал
Сертификат за пожарна безопасност
Становище на Министерството на здравеопзването на Република Чехия
Атестат за контакт с храни и за играчки за деца до 3 год.
Атестат за употреба на изделието за играчки ЕN 71